Timisoara

Vlad Neaga, pe podium la Belgrad

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 8 ani si 1 luna
Vizualizari
841

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Vlad Neaga, pe podium la Belgrad

Sâmbătă, 06 decembrie 2014, a avut loc la Belgrad (Serbia), Ceremonia de Premiere Balcanica a celor mai buni sportivi din lumea motociclismului. Vlad Neaga a urcat de doua ori pe podium, primind din partea oficialilor Federatiei Internationale de Motociclism premiile pentru locul III individual la Clasa Supermoto SOpen si locul III pe echipe al clasei supermoto.
Vlad, legitimat la CS Dumbravita, desi abia a implinit 15 ani, a concurat in sezonul 2014 la clasa mare SOpen in Campionatul National, unde a castigat titlul de Campion, si in Campionatul Balcanic unde a obtinut locul III.
El a pilotat o motocicleta TM SMX 450 FI, cu care s-a acomodat tot mai bine pe parcursul celor doua campionate. Desi este cel mai tanar concurent, a reusit sa struneasca puternica motocicleta obtinand 4 victorii in cele cinci etape de Campionat National. In Campionatul Balcanic a avut un progres continuu, in ultima etapa desfasurata in Bulgaria urcand pe a doua treapta a podiumului.
In data de 20 decembrie 2014, la Izvorani, se va desfasura Gala FRM 2014 unde Vlad va primi si titlul de Campion National.
Le multumim celor care au facut posibil ca Vlad sa poata obtine aceste rezultate: Carmarione, Katharsis, Xara Shoes, SpeedHost, Bogmiradi, Denisa-Do si Primariei Dumbravita.
Mai multe detalii puteti gasi la:
www.vladneaga.ro
Facebook: Vlad Neaga Supermoto