Timisoara

Vlog U - Timisoara

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
655

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 27 iunie 2015 - Duminica 28 iunie 2015

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

În weekendul 27-28 iunie 2015, începând cu orele 12:00, Organizația pentru Educația Nouă are plăcerea de a invita tinerii din Timișoara la evenimentul “VLOG U”.

Proiectul își propune să stimuleze participarea tinerilor în viața comunității, astfel aceștia să devină actori activi în comunitatea din care fac parte. Mediul online fiind unul bine cunoscut de tineri, le oferă acestora confortul necesar exprimării libere și realizării primilor pași în a deveni cetățeni proactivi. Proiectul este cofinanțat de către Primăria Muncipiului Timișoara, se încadrează în categoria proiectelor de educație non-formală și urmărește dezvoltarea abilităților și aptitudinilor tinerilor din comunitatea locală.

Astfel, o dată cu acest proiect propunem și o soluționare a uneia din problemele identificate în comunitatea locală – lipsa unui spațiu de manifestare și exprimare liberă a tinerilor. Astfel Organizația pentru Educația Nouă dorește ca prin intermediul acestui proiect să ofere un cadru pentru stimularea participării publice a tinerilor din Timișoara (măsura 70 din strategia de tineret a Municipiului Timișoara).

Principalii creatori de conținut original ai României vin în Timișoara și transformă orașul de pe Bega în capitala vlog-ingului românesc timp de 2 zile! Tineri ce în fiecare lună creează materiale video vizionate de zeci de mii de oameni vor împărtăși tinerilor timișoreni din secretele exprimării libere online și al proactivității.