Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Volunteering in non-formal education in Timisoara ESC5 Short 2022-1-RO01-ESC51-VTJ-000080611

Volunteering in non-formal education in Timisoara ESC5 Short 2022-1-RO01-ESC51-VTJ-000080611

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 4 luni si 2 saptamani
Vizualizari
495

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Programul "Volunteering in non-formal education in Timisoara ESC5 Short", 2022-1-RO01-ESC51-VTJ-000080611, a reușit ce și-a propus!

Cu sprijinul din partea Corpului European de Solidaritate și cu energia pozitivă adusă de 25 de voluntari talentați, atât români, cât și alți 13 din alte colțuri ale lumii, am reușit să dăm o mână de ajutor educației copiilor din medii mai puțin privilegiate, în perioada iulie - august 2023.

Voluntarii noștri au adus un strop de entuziasm și au dat startul unor activități care au făcut învățarea să sune mai bine ca niciodată. Voluntarii au fost adevărați ași în promovarea unei atitudini tolerante și susținătoare, concentrându-se pe dezvoltarea cunoștințelor interculturale prin programe educaționale non-formale. S-au implicat cu drag în activități care au fost pe gustul copiilor, de la încurajarea grijii față de mediu până la explorarea creativității în ateliere de artă. Au diminuat și prejudecățile, împărtășind informații copiilor despre diversitatea țărilor implicate în proiect.

Le trimitem sincere mulțumiri tuturor voluntarilor și colaboratorilor pentru rezultatele obținute.