Timisoara

Vor o minune pe terenul revelatiei primei ligi

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 9 ani si 3 saptamani
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
606

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Meciuri la foc automat. La doar cinci zile distanţă, handbaliştii alb-violeţi au parte de un nou adversar solid în campionatul intern; de data aceasta e deplasarea la Potaissa Turda, o echipă revelaţie şi în acest sezon, după ce anul trecut a surprins plăcut lumea handbalistică de la noi.
Antrenorul Politehnicii, Constantin Ştefan are tot lotul valid, dar se gândeşte la refacerea moralului propriilor jucători, după două eşecuri la rând: “Suntem bine fizic, dar puţin afectaţi după această înfrângere. Nu avem, însă, timp să ne lamentăm pentru ce a fost; am pierdut cu o echipă valoroasă a Odorheiului, iar miercuri mergem la o formaţie neînvinsă în această toamnă. Sper ca jucătorii să depăşească momentele prin care trec, să ne ridicăm la valoarea celor de la Turda şi să prestăm un joc care să ne dea speranţe pentru ce va mai urma.”
A fost o bună perioadă de timp când ardelenii au învins Politehnica în jocurile de pregătire, apoi alb-violeţii au reuşit să-I depăşească pe băieţii pregătiţi de Horaţiu Gal. Cea mai clară victorie a fost în vară la turneul Cupa Politehnica; atunci timişorenii s-au impus cu 32-24, dar cu siguranţă de data aceasta nu va fi la fel de uşor. A spus-o şi Constantin Ştefan înainte de plecarea la Turda: “Întâlnirea ce vine nu seamănă cu meciul de la Cupa Poli; poate rezultatele de la turneu au fost mincinoase, acum se joacă pe puncte, partidele sunt multe mai stresante. Dacă noi atunci am jucat să câştigăm turneul, Turda poate a jucat să-şi verifice unii jucători. Sperăm ca în următoarele 60 de minute să stăm mai concentraţi pentru că asta ne-a lipsit la Bacău şi cu Odorhei” a încheiat Ştefan.
Meciul Potaissa – Politehnica va fi miercuri, 20 noiembrie, de la ora 17,30; arbitrii desemnaţi sunt Doru Manea şi Radu Iliescu (Bucureşti).