Timisoara

Vreau sa fiu Stewardesa organizeaza un curs pregatitor la Timisoara

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1799

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 1 martie 2015

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Pe 1 martie, echipa Vreau să fiu Stewardesă organizează un curs pregătitor la Timișoara, dedicat recrutării Qatar Airways de pe 7 martie. Specialiștii Vreau să fiu Stewardesă vor pregăti viitori însoțitori de bord să treacă cu succes de interviul organizat de compania din Golf.

În cadrul pregătirii, cursanții vor exersa fiecare probă de la interviu, vor învăța cum trebuie să reacționeze în fața recrutorilor, care este ținuta potrivită și cum se construiește un CV perfect. Mai mult, cursanții vor avea ocazia să afle informații despre companie, beneficiile oferite, regulile pe care trebuie să le respecte angajații și cum este să trăiești într-o țară musulmană.

“Am conceput acest curs pentru a veni în sprijinul celor care participă la un interviu cu o companie aeriană. De obicei, concurența este foare mare: aplică peste 500 de candidați, din care sunt selectați maxim 20. Doar cei mai bine pregătiți ajung în finală. Aici intervenim noi: oferim pregătirea
necesară, îi trecem pe cursanți prin fiecare probă de la interviu, ne ocupam de CV-urile lor și oferim feedback individual, astfel încât fiecare să își cunoască punctele forte și cele slabe", a declarat Anca Dumitrescu, co-fondator Vreau să fiu Stewardesă.

Despre Vreau să fiu Stewardesă
Vreau să fiu Stewardesă este prima platformă online din România dedicată viitorilor însoțitori de bord. Proiectul a fost lansat în septembrie 2013, iar de la lansare și până în prezent a devenit prima sursă de informare pentru cei care își doresc o carieră în aviație. Site-ul cuprinde peste 350 de
articole utile și este vizitat lunar de peste 100.000 de cititori.
Proiectul are și o componentă offline importantă, prin cursurile și evenimentele de specialitate pe care le organizează. În 2014, Vreau să fiu Stewardesă a pregătit peste 500 de viitori însoțitori de bord, în cadrul cursurilor organizate, iar peste 80% dintre cursanții care au participat la un interviu lucrează astăzi pentru companii aeriene de renume.
În iunie 2014, platforma Vreau să fiu Stewardesă este recompensată cu premiul pentru proiectul special al anului, în cadrul galei "Digital Divas".