Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Vrei sa-ti deschizi o afacere cu vin? X greseli pe care sa le eviti

Vrei sa-ti deschizi o afacere cu vin? X greseli pe care sa le eviti

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Apartine de
DWF
Vizualizari
660

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Afacerile cu vin sunt poate mai putin cunoscute publicului larg, sau cunoscute majoritar persoanelor cu experienta, insa in ultimii ani s-a constatat o crestere in ceea ce priveste dezvoltarea acestor tipuri de business-uri. Totusi, daca esti la inceput de drum ar fi cateva lucruri importante la care ar trebui sa fii atent daca vrei ca afacerea sa evolueze frumos, asa ca discutam in randurile urmatoare despre greselile pe care ar trebui sa le eviti.

Nu folosi echipamente vechi. Investeste in echipamente performante

In unele zone ale tarii afacerile cu vin inca se bazeaza pe dispozitive rudimentare, pe echipamente primare care nu aduc un plus de eficienta procesului de productie. Astfel, in loc de zdrobitori manuale ai putea apela la zdrobitori de struguri electrice, care pot functiona aproape continuu fara a fi nevoie de eforturi in acest sens, iar acest exemplu poate fi extrapolat in orice directie a afacerii tale. Fireste, nu este nimic gresit in a folosi echipamente care nu automatizeaza procesul, insa vei vedea ca prin folosirea acestora procesele de lucru sunt cu mult ingreunate, iar timpii de executie nu au constanta. Acest lucru va conduce in mod automat catre imposibilitatea de a genera in mod constant un produs si in consecinta acest lucru va insemna ca nu te vei putea dezvolta atat de armonios pe cat ti-ai dori.

Nu te baza pe eforturi proprii ci stabileste parteneriate

In lumea afacerilor parteneriatele sunt de baza, pentru ca doar prin interconectare putem creste si ne putem dezvolta. Vei avea nevoie de parteneri in ceea ce priveste piata de desfacere, dar si parteneri de nadejde la nivel de crame sau unitati de productie. Pentru a stabili parteneriatele va trebui sa pregatesti o oferta foarte buna in care sa reiasa capacitatea de productie si procentele pe care se bazeaza firma, iar acest lucru conduce, in mod inevitabil, catre punctul anterior al discutiei, adica exact necesitatea de a beneficia de echipamente performante care sa garanteze o productie constanta.

Specialistii ne recomanda sa nu lucram doar in regie proprie, pentru ca in acest fel scad foarte mult sansele sa ne putem concentra eforturile in directia corecta si in plus avem nevoie, ca in orice alta activitate, de specialisti care sa ne ghideze pasii acolo unde cunostintele noastre nu sunt foarte ample (exemplu: contabil, degustator, producator, chimist etc.)

Nu planta oriunde ci gaseste zone calitative pentru cultivare

Daca te vei ocupa si de cultivarea efectiva a strugurilor, atunci ar trebui sa stii ca vita de vie este o planta destul de pretentioasa. Vei avea cu siguranta nevoie de un teren bun, iar acesta va avea nevoie la randul sau de investitii destul de mari la nivel de sisteme de irigare si feritilizare. In plus va fi nevoie si de tratamente specifice, deoarece acestea vor garanta buna dezvoltare a culturilor. Dupa plantarea vitei de vie va trebui sa gasesti resursele umane care sa te ajute in ceea ce priveste culegerea viei si transportul ei la locatiile de productie a vinului, asa incat terenul ales ar trebui sa se afle in vecinatatea facilitatilor de lucru. Daca acest lucru nu este posibil, atunci poti lua in calcul o relocare a facilitatii.

Afacerile cu vin au ramificatii in foarte multe domenii de lucru. De la restaurante la hoteluri sau pensiuni, fiecare dintre aceste facilitati necesita alimentarea cu vinuri de calitate care sa ofere clientilor o adevarata experienta. Din acest motiv trebuie sa investesti in calitate, pentru ca produsele tale sa fie cunoscute si preferat si pentru ca afacerea ta sa se poata dezvolta armonios de-a lungul timpului.

Sursa foto: unsplash.com/photos/3uJt73tr4hI

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/