Timisoara

Weekend plin de evenimente la Iulius Mall

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 4 ani si 6 luni
Vizualizari
688

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

FESTIVALUL DELICATESELOR ŞI TEATRU DE PĂPUŞI, ÎN PROGRAMUL DE WEEK-END DE LA IULIUS MALL

Agendă bogată de evenimente, pentru întreaga familie, în acest final de săptămână, la Iulius Mall Timişoara: un festival al delicateselor, teatru de păpuşi şi târg de bijuterii.

La Iulius Mall, weekend-ul acesta va fi deosebit de savuros şi asta pentru că, în perioada 23 – 25 martie 2018, va avea loc Festivalul Delicateselor. Produse apicole premium, prăjituri de casă, condimente, fructe confiate, siropuri, dulceţuri naturale, mezeluri, produse de cofetărie şi patiserie, vinuri fine şi alte bunătăţi îi vor ispiti pe clienţii mall-ului. Târgul va avea loc la parter, de vineri până duminică inclusiv.

Pentru că femeile iubesc bijuteriile şi accesoriile care le pun frumuseţea în valoare, la Iulius Mall se organizează în acest final de săptămână un târg specific. De vineri până duminică inclusiv, la demisolul mall-ului, doamnele şi domnişoarele vor găsi numeroşi aproximativ 30 de expozanţi, care le vor încânta cu creaţiile lor originale.

O nouă întâlnire a copiilor cu lumea fantastică va avea loc duminică, de la ora 12.00, în food court. Marionetele vor istorisi povestea „Cei trei purceluşi”, spre încântarea celor mici.

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent