Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Windows 10 - ușor, eficient și sigur

Windows 10 - ușor, eficient și sigur

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
317

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Windows 10 este un sistem de operare popular și utilizat pe scară largă în întreaga lume. Dar, pentru a îl utiliza la capacitatea sa maximă, este necesară o licență. Windows 10 pro, de departe cel mai popular în cadrul companiilor, dar nu numai, deține caracteristici incontestabile:

 • atât de complex încât se adaptează stilului tău de lucru,
 • desktop la distanță pentru ca tu să poți accesa fișierele din calculator de oriunde, virtual,
 • Microsoft Teams pentru ca tu să porți discuții, întâlniri și apeluri într-un singur loc,
 • gestionare flexibilă a identității, a dispozitivelor și aplicațiilor,
 • siguranță deplină prin autentificare multi-factor, criptarea la nivelul hardware și protecție împotriva scurgerilor de date sau a atacurilor.

Să fii productiv nu înseamnă să muncești mai mult! Să fii productiv, înseamnă să lucrezi inteligent! La bază stă un proces de muncă simplificat cu randament cât mai mare. Te întrebi cum poți crește productivitatea în activitatea ta și te sperie investiția pentru mai multe licențe Windows 10 Pro? O licență nouă, este costisitoare, dar astăzi este mai ușor să ajungi la cele de retail. Originale Microsoft, la un preț corect, perfect legale și cu toate funcțiile de care dispun. În plus, acestea nu vor expira și pot fi transferate.

De ce să alegi Activaresoft pentru licenta Windows 10?


Ne-ar fi simplu să-ți livrăm pe email codul de activare, pașii pe care să-i urmezi, dar vrem mai mult: să fim siguri că o activezi corect și că funcționează perfect. Nu fugim de problemele. Comunicăm deschis cu clienții noștri și răspundem cu promptitudine la orice întrebare, îndrumăm corect noul posesor al Licenței Windows 10 Pro și oferim:

 • Ghid pentru instalare și activare foarte ușor de înțeles și aplicat,
 • Kit de instalare pe platforma Microsoft,
 • Suport tehnic pentru instalare și activare,
 • Suport pentru probleme tehnice ori de câte ori ai nevoie,
 • Livrăm pe email în câteva minute,
 • Primești și factură fiscală,
 • Soluționăm imediat orice problemă sau înlocuim produsul fără bătăi de cap.
 • 3 ani garanție iar dacă nu putem remedia problemele sesizate și ești nemulțumit, primești banii înapoi.

Activaresoft.ro a livrat peste 8000 de licențe care au fost activate cu succes pentru persoane fizice, companii din sectorul privat, diferite industrii dar și instituții. Dacă și pentru tine este importantă munca ta, alege să lucrezi inteligent și bucură-te mai mult de rezultate și timpul liber!

În concluzie, achiziționarea unei licențe pentru Windows 10 este importantă pentru a profita la maximum de sistemul dvs. de operare și pentru a fi protejat împotriva amenințărilor de securitate.

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro