Timisoara

Anunt Diamant ASA NST

ASA NST Timisoara - Produse si echipamente de protectie, Papetarie, Produse de curatenie, Produse food si non food, Etichete
https://asa-nst.ro

Winnie de Plus - dublat - AG

Detalii film

Categorie
Filme la cinematografe
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Apartine de
Cinema City
Vizualizari
2308

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 21 iulie 201114:00; 15:30; 17:00; 18:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare film

Winnie de Plus - dublat - AG

Studiourile Walt Disney se întorc în Pădurea de 100 de acri cu “Winnie de Pluş”. Îi veţi putea reîntâlni pe cei care v-au încântat cu şarmul şi imaginaţia lor, sarea şi piperul acestei animaţii clasice, semnată Disney. “Ursuleţul neîndemânatic” se întoarce cu o poveste plină de aventuri, dar şi cu prietenii săi Tigru, Iepure, Purceluş, Bufniţa, Kanga, Roo — şi nu în ultimul rând Aiurel, care şi-a pierdut coada, pentru a-i încânta pe micuţii de pretutindeni.

Bufniţa îi trimite pe toţi într-o aventură nebună în care ar trebui să-l salveze pe Christopher Robin de un delict imaginar şi totul se transformă într-o zi foarte aglomerată pentru ursuleţul care nu-şi dorea decât să găsească nişte miere. Inspirată de cele trei poveşti ale lui A.A. Milne din colecţia clasică Disney’s, animaţia “Winnie de Pluș” se pregăteşte să intre pe marele ecran în avanpremieră începând cu 8 iulie 2011.

Filtre film

Gen: Animatie, Comedie, Familie, Musical

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii