Timisoara

Women in Leadership

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1572

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 21 octombrie 201417:00-20:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Leadershipul feminin dincolo de frontierele eului limitat sau Arta de a conduce cu inima O intalnire restransa, in care vei comunica si lucra practic.
Cuvinte cheie: coaching & business networking & leadership & spirituality
  • dacă te simți inspirată să treci dincolo de modelele convenționale de învățare și să cauți modalități noi de a-ți dezvolta competențele și abilitățile
  • dacă ai motivația și autodeterminarea necesare să înveți să te autoperfecționezi continuu
Performance Group si Event City te invită să experimentezi o nouă abordare a conceptului de training pentru dezvoltarea competențelor și abilităților în management & leadership prin învățare transformațională - o abordare holistică a artei de a conduce.

Termenul transformațional se referă la asigurarea unui spațiu și timp esențial pentru reflecție și autoobservare prin care managerii încep să se înțeleagă pe ei înșiși mai bine, să-și înfrunte deschis obstacolele și motivele de preocupare iar apoi să-și canalizeze creativitatea în direcția obiectivelor personale.

Eficiența individuală este îmbunătățită prin investiția de timp, meditație și gândire (autoobservare și autocunoaștere) în scopul de a schimba ce faci și spui (acțiuni și comportament).

În loc să privești învățarea ca pe un simplu proces de acumulare de cunoștințe și strategii, vei începe să-l conștientizezi ca pe un proces de schimbare și crestere - adică învățarea transformațională.

Astfel, prin MODELUL "TRANSFORMATIONAL" se generează în permanență procesul de învățare și dezvoltare pe toate cele patru dimensiuni:
1. Autoobservarea - cât de bine te cunoști, ce te motivează, cum institui direcții și cum programezi rezultatele pe care le aștepți, în ce fel ești un model pentru alții și cum îți cultivi capacitatea de a asimila noi cunoștințe.
2. Leadership personal - cum îți organizezi viața profesională, activitatea și metodele pe care le folosești pentru motivarea, direcționarea și perfecționarea eficienței tale? Care este comportamentul pe care îl oferi celorlalți ca exemplu?
3. Comunicarea - cum comunici cu tine însuți și cu cei din jur la nivel intelectual și emoțional
4. Inovația - cum creezi varietate și o platformă pentru idei noi și cum cultivi un mediu propice pentru dezvoltarea ta?

Este important să acționezi, să primești feedback și să-ți schimbi comportamentulpotrivit rezultatelor dorite.

CUI SE ADRESEAZĂ
• femeilor care se află în rol de lider, team leader, manager, antreprenor
• femeilor și tinerelor care doresc să își consolideze profilul personal, care doresc să înceapă o activitate pe cont propriu sau să își crească nivelul de încredere în capacitățile proprii
• femeilor active și ocupate aflate în pozitii de conducere oferindu-le o experiență educativă personalizată, riguroasa și interactivă

BENEFICIILE PE CARE ȚI LE ADUCE SEMINARUL:
• oportunitatea de a-ți identifica stilul general de management pentru a ști "cum" și "de ce" reacționezi într-un anumit fel la anumiți stimulI
• posibilitatea să îți descoperi calitățile și preferințele
• posibilitatea de a-ți identifica rolul personal în cadrul companiei
• posibilitatea de a înțelege cum credințele tale, valorile pe care le îmbrățișezi și perceperea unui scop mai înalt ca manager se influențează reciproc și îți formează comportamentul
• posibilitatea de a explora nivelurile de învățare, comunicare și transformare care sunt esențiale pentru a-ți dezvolta flexibilitatea în gândire și comportament în activitatea de conducere

Acest seminar interactiv și practic oferă pe lângă tehnici și instrumente de învățare și posibilitatea de a împărtăși provocările tale specifice cu alte femei aflate în aceeasi situație, de a primi feedback și suport din partea unui business coach cu experiență în domeniu.

Și nu în ultimul rând, într-o ambianță elegantă, acest eveniment de business networking te va ajuta să îți transformi relația cu tine însăți, dar și cu cei din jur, îți generează noi contacte sau noi colaborări, vei putea identifica puncte comune cu femei remarcabile din domenii diverse care să servească drept bază pentru noi colaborări sau parteneriate.


TRAINER / FACILITATOR
GABRIELA PUSKAS este trainer și coach NLP, certified professional coach - certificat la Performance Consultants International UK.
  • Are un doctorat în Economie, masterat în Finanțe și este managing partner la Performance Group - companie care îi ajută pe oamenii de afaceri să inoveze, să conducă și să-și urmeze țelurile profesionale.
  • Gabriela are o experienţă practică relevantă de peste 13 ani în domeniul bancar și de peste 16 ani activează în domeniile: afaceri, leadership, vanzari, managementul francizelor, antreprenoriat, dezvoltare personală si profesională.
  • Printre atribuțiile Gabrielei putem enumera ședințe individuale și de grup coaching, proiecte de dezvoltare alături de corporații mari, dar și afaceri mici și business coaching oferit antreprenorilor, managerilor din diverse domenii pentru atingerea potențialului personal.
  • Gabriela este pasionată de folozofia hindusă, tradițiile acestei culturi precum și aplicabilitatea ei în lumea modernă, practică meditația, călătorește și citește.

DETALII DESPRE ORGANIZARE
Data: 21 octombrie 2014
Locatia: Timisoara, City Business Centre
Numar participanti: minim 10, maxim 16
Program: 17.00-20.00
Investitie: 180 lei; oferta: 150 lei pentru plati efectuate pana la 15.10
Taxa de participare include: participarea la eveniment, costuri organizatorice, materiale necesare (mapa, pix), cafea, apa, gustare rece.