Timisoara

Workshop Yoga cu Cosmin Iancu - Sukshma Ashtanga YOGA

Workshop Yoga cu Cosmin Iancu - Sukshma Ashtanga YOGA

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 8 luni si 3 saptamani
Vizualizari
855

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 24 noiembrie 2017 - Duminica 26 noiembrie 2017

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Indragitul yoghin, Cosmin Iancu, din Valencia, revine in Timisoara, dupa minunata primire de anul trecut, pentru a ne introduce de data aceasta in aspectele subtile ale practicilor yoghine.
Cosmin a pregatit pentru voi un program deosebit, in care practica se va impleti frumos cu teoria, pentru ca in final sa devenim si mai constienti de necesitatile noastre interioare. Yoga creata de Cosmin este unica!:) Este o combinatie perfecta intre intuitie, precizie si aliniament interior, sustinuta printr-o practica personala intensiva, zi de zi, dimineata de dimineata, cu o rigoare si cu o pasiune greu de descris in cuvinte.
Programul workshop-ului este urmatorul:

Vineri: 1 sesiune.
-18-20.30 – Led Primary cu variatii, cu focus pe respiratie si focus pe aliniament.

Samabata: 2 sesiuni.
- 8.00-10.30 – Pranayama, Bandhas si Meditatie;
- 11.00-13.30 - Led primary cu o introducere in seria intermediara.
SERIA INTERMEDIARA VA FI O EXPERIENTA NOUA PENTRU VOI!

Duminica: 2 sesiuni.
- 8.00-10.30 – Pranayama, Dristi si Meditatie;
- 11.00-13.30 – Clasa de Cosmic FreeFlow - practica Yogasana, aplicatie practica Bandhas si Kumbhaka intr-un flow liber de practica posturala.

FOARTE IMPORTANT!!!
Participantii la workshop vor primi cate o diploma de participare ce se poate credita ca si Continuous Education cu Yoga Alliance!

PRETURI, in baza de donatie:

- 280 RON cu plata pana in 1 noiembrie;
- 350 RON cu plata dupa 1 noiembrie, dar pana cel tarziu in 23 noiembrie.

Taxele pot fi achitate cash, catre Nicoleta Andreiciuc (Yoga with Nico) - telefon 0723546933; nicosia83@yahoo.com, ori, la cerere, prin virament bancar.
Locuri limitate: 30.

“Drumul Yoga e mult mai amplu decat ce putem percepe cu simturile. Practica fizica este doar varful eisbergului, doar o poarta spre universuri mult mai vaste si in acelasi timp mult mai subtile. Marii maestri ai trecutului au realizat metodele prin care putem accesa aceste lumi subtile, care sunt mult mai ample decat putem intelege cu mintea; ei au realizat ca drumul spre adevarata libertate si iubire este unul foarte simplu si direct, insa necesita o pregatire temeinica, datorita tendintei noastre de a ne agata de ceea ce cunoastem sau credem ca stim deja… marea iluzie a lumii - Maya. Manualele de Yoga antice, precum si manualele ezoterice alchimice nu sunt altceva decat carti motivationale practice, care ofera tehnici prin care un practicant poate topi valul iluzoriu al propriilor conditionari mentale, deschizandu-se catre un univers infinit de posibilitati.

In acest sfarsit de saptamana intensiv vom incerca sa “realizam” anumite elemente ale practicii subtile si cum putem sa utilizam aceste unelte pentru a avea acces in aceste zone sacre si secrete din adancul fiintei noastre.
Yoga este doar unealta, noi suntem cei ce o folosim si intelegand cum o putem face cat mai eficient, avem oportunitatea de a ne schimba complet si intelegerea fata de Viata; suntem Creatori, dar pentru a putea incepe sa creem, e important sa intelegem care e rolul fiecarui element ce este continut in noi si in acelasi timp ne contine.

Va invit in aceasta calatorie cu drag si cu incredere ca marele Maestru Pranic care este Sukshma Vayu, suflul subtil, intotdeauna viu in interiorul nostru, ne va onora cu prezenta sa ajuntandu-ne sa realizam adevarata noastra putere si scop in aceasta lume“. - COSMIN IANCU


COSMIN IANCU

Cosmin s-a nascut in Romania in 1976, a emigrat in Canada in 2004 si s-a stabilit in Valencia in 2010.
A fost introdus in tehnica Yoga de catre nasa sa, Umadevi, maestra de yoga si ghidul sau spiritual, iar dupa ani de practica intensiva, Cosmin a decis sa renunte la cariera sa in arhitectura in favoarea Yoga. Initiat in practica traditionala in Dharamsala, de calugarul Bhooma Chaitanya, Cosmin a inceput sa practice Ashtanga Vinyasa Yoga pe cont propriu, si a dezvoltat o pasiune deosebita pentru aceasta disciplina.

De-a lungul anilor, a avut ocazia sa studieze cu multi maestri de renume; dintre acestia poarta un respect deosebit pentru Sri Andrei Ram (Dharma Yoga), Kristina Karitinou care l-a introdus in seriile avansate ale Ashtanga Yoga si pentru actualul sau maestru, Sri Manju Pattabhi Jois, fiul lui Sri K Pattabhi Jois. In primavara 2017 acesta ii recunoaste oficial anii de practica devotata si ii ofera certificarea de a preda Ashtanga Yoga.
Incepand cu 2015, Cosmin se voluntariaza ca profesor de Yoga pentru detinutii din penitenciarul Picassent, langa Valencia, experienta care a avut un puternic impact atat in viata sa profesionala cat si in practica personala.

In fiecare an, Cosmin calatoreste intensiv ca profesor invitat in cadrul multor festivaluri, cursuri si seminarii internationale, dedicandu-si viata practicii si invataturilor Yoga , asa cum i-au fost transmise de catre maestrii sai, oferind fructele tuturor actiunilor si eforturilor sale spre beneficiul tuturor fiintelor. Harih OM.
Cosmin e acreditat de Yoga Alliance ca E-RYT 500 (experienced Yoga teacher 500) si YACEP (Continuous Education Provider).

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta