Timisoara

Anunt Gold Curs Yoga in Timisoara

Curs Yoga in Timisoara - SwaDharma Yoga Studio, organizeaza cursuri de Yoga in Timisoara. Cursul se adreseaza persoanelor cu varsta cuprinsa intre 14 ani si 90 ani +. In cadrul cursului de Yoga Clasica, care se desfasoara in fiecare joi de la ora 18:30. Info: 0720.207.278

Workshop - Magia Culorilor by Delia Urdes

Workshop - Schimbare culoare par by Delia Urdes

Detalii curs

Telefon
0723831898
Pret
250 EUR
Categorie
Cursuri sanatate / frumusete
Locatie
Salon Delia Urdes
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Vizualizari
2222

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Workshop - Magia Culorilor by Delia Urdes

Acest workshop va ajuta sa descoperiti metode noi de aplicare a produselor cu rezultate uimitoare. Schimbarea culorilor fiind o problema majora datorita fragilitatii firului de par, este foarte important sa cunoastem foarte bine Colorometria, si sa folosim produsele adecvate.

La acest workshop veti invata in prima zi despre Colorometrie, cum sa combinam culorile, pentru a obtine ceea ce ne dorim,despre produse (teorie), iar in a doua parte veti beneficia de o demonstratie live. A doua zi vom pune in practica ceea ce am invatat teoretic in prima zi. Invatati tehnici noi si cel mai important, informatii din secretele Deliei, obtinute de-a lungul carierei sale care au o foarte mare valoare, pentru a va dezvolta in domeniul dumneavoastra.

Workshop-ul se desfasoara intre orele 9.30-18.00/sesiune teoretica si practica.Va rugam sa aduceti cu dumneavoastra ustensilele pentru partea practica (feon, perii etc) si un model. Modelul va beneficia de serviciu gratuit. Produsele folosite pe tot parcursul workshop-ului sunt incluse in tariful cursului.

Inscrieriile si achitarea cursului se face in perioada 10-18 iulie 2014 personal la Salon Delia Urdes, strada Coriolan Brediceanu, nr. 2, et. 1, ap. 2 b.
Rezervarea locului se poate face telefonic.

Diploma de participare
Delia Urdes Beauty Academy

Numar de locuri limitate, grupa de maxim 8 persoane.

Filtre curs

Tip: Coafor

Anunt Gold Curs masaj Thai Regal in Timisoara

Curs masaj Thai Regal in Timisoara - Cultura si educatia traditional Asiatica mai aproape de tine ca oricand! Cursuri de masaj thai, cu profesor acreditat si afiliat la cea mai buna scoala de profil din Thailanda - TMC Chiang Mai School.