Timisoara

X Body in Timisoara

Detalii stiri

Categorie
Stiri infrumusetare
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
4051

Voteaza & Distribuie

Prezentare stiri

X Body Timisoara

Pentru că îti vei antrena toate grupele de mușchi in doar 20 de minute. Și dacă ai nevoie de mai multă stimulare într-o anumită zonă, aparatul poate seta o intensitate mai mare doar pe zona cu probleme. X-body este un aparat conceput pentru recuperare medicala si fitness.
EMS (electro stimulare musculara) reprezinta in momentul de fata cea mai buna metoda de recuperare, deoarece nu pune presiune pe articulatii. Atat articulatiile cat si ligamentele sunt in siguranta in timpul antrenamentului.

De ce doar 20 de minute?
Pentru ca 20 de minute de antrenament cu X-body sunt echivalentul a 5-6 ore intense de sala. Studiile facute de catre Institutul de EMS arata ca in timpul antrenamentului se consuma intre 400 si 600 de calorii, dar timp de 24-48 de ore (in functie de intensitatea antrenamentului) se consuma inca 1500-2000 de calorii. Corpul nostru se transforma intr-o masina de ars calorii.
Atentie! Nu confundati X-body cu alte aparate de pe piata. X-body este singurul atestat de catre Ministerul Sanatatii, si totodata singurul atestat de catre Institutul de EMS!