Timisoara

Yoga pentru detoxifiere si meditatie

Yoga pentru detoxifiere si meditatie Eye Gazing in aer liber

Detalii

Telefon
0752178844
Social links
Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 3 ani si 11 luni
Vizualizari
231

Voteaza & Distribuie

Prezentare

De ce sa faci yoga?

Dintre toate lucrurile din lume pe care le poti face? De ce sa faci yoga?
Yoga nu este simplu o expresie a cine esti ci este calea prin care sa determini cine esti si cine vrei sa fii.
La ce nivel al existentei tale vrei sa te situezi?
Activitatea creierului tau, chimia ta chiar si materialul tau genetic se pot schimba practicand diferite sisteme de yoga. Exista date stiintifice care demonstreaza acest lucru astazi, nu ca ar avea nevoie de confirmare. Potentialul uman este urias, insa foarte putin accesat datorita lipsei de flexibilitate, in minte, corp.

Vrei sa accesezi tot mai mult din potentialul tau? Ai aceasta sansa. Yoga este o cale prin care poti face asta. Poti sa iti depasesti limitele corpului si limitele mentale pe care le ai in acest moment.
Tot ceea ce ai experimentat, toate asocierile, toate gandurile, toate emotiile, relatiile si interpretarile tale de-a lungul vietii te-au facut cine esti astazi ca persoana.
Cand spui ca esti un anumit tip de persoana, ce spui de fapt este ca ai anumite tipuri de impulsuri, Yoga iti ofera calea prin care sa poti fi ce tip de persoana vrei sa fii, si chiar sa fii dincolo de persoana care ti-ai definit ca esti.

Flexibilitatea este cheia ta.
Structurile tale fizice, structurile tale psihologice, structurile tale emotionale structurile tale karmice, daca vrei, toate ar trebui sa fie flexibile, pentru a nu ramane blocat.
Daca ceva nu merge in viata ta, este evident ca este un blocaj acolo.
Yoga ca si proces, tehnologie, metoda, stiinta vine sa sparga limitarile personalitati, sa elibereze blocajele din structurile tale.Yoga este invitatia sa iesi din carapacea ta de persoana si sa treci la prezenta!

Atunci cand alegi calea yoga o faci pentru ca nu vrei sa fii acest tip de persoana, sau un alt tip de persoana, ci pentru ca vrei sa explorezi toate nuantele tale. Sa poti fii ceea ce e nevoie sa fii la un moment dat.
Yoga inseamna sa spargi cercurile in care te invarti. Daca mergi in cerc inseamna ca nu mergi niciunde, ai doar iluzia ca mergi undeva, dar de fapt experimentezi acelasi lucru din nou si din nou. Daca esti in interiorul cercului nu poti vedea decat cativa pasi inainte, nu esti constient , si totul devine real pentru tine. In schimb daca iesi in afara lui, poti vedea ca totul este doar o piesa pe care o poti schimba o data cu nivelul de constientizare. Viata ta se poate astfel schimba radical.
Dar ai nevoie sa treci dincolo de memorie, ai nevoie sa te bazezi pe altceva decat pe memorie pentru a putea sa traiesti ceea ce visezi. Atata vreme cat te bazezi pe memorie nu pot experimenta decat ceea ce ai mai experimentat. Esti din nou in cerc.

In zilele noastre yoga autentica se practica tot mai putin din pacate si beneficiile enorme pe care le are sunt reduse. Libertatea este la usa, insa oamenii nu deschid aceasta usa, pentru ca privesc yoga doar ca pe sport, ca pe gimnastica.
Daca vrei doar gimnastica este alegerea ta, insa la clasele noastre vei primi mai mult decat atat. Vei primi tot ceea ce yoga iti poate oferi.


Ce poate face yoga pentru tine?

Sanatatea, pacea, bucuria, starea de bine sunt doar efecte secundare a ceea ce yoga poate face pentru tine. Yoga nu inseamna doar sa stai in cap, sa iti tii respiratia, sa iti contorsionezi corpul. Pentru asta exista artisti la circ. Intelegerea modului in care aceasta viata functioneaza, este mult mai important in yoga si asta duce la a trai o viata mai sanatoasa, mai impacata mai plina de bucurie.
Posturile sunt doar un aspect al yoga, poate cel mai minuscul. Yoga inseamna uniune, Intre trup, minte si spirit.
La clasele de yoga te vei misca, vei respira, vei invata, vei reflecta, vei medita, avand grija de toate dimensiunile fiintei tale.


Te astept pentru a ne dedica impreuna putin timp pentru echilibrul minte-trup-spirit prin yoga.

Contributie 35 ron/sedinta sau verifica varianta de pachete pewww.yogaintimisoara.ro


Echipament sport, saltea personala. Daca nu aveti va rog anuntati pentru a va pune la dispozitie.

Inscrieri prin sms la sau email: cristina@yogaintimisoara.ro. Daca va inscrieti prin sms veti fi anuntati de fiecare data care este programul claselor de yoga.


Va astept cu drag

Cristina Miculete-Instructor autorizat Hatha Yoga in India, Instructor Yoga Kids si Family Yoga, trainer autorizat TOT, autor si life coach dezvoltare personala si spirituala

Filtre

Tip: Oferte