Timisoara

Youth with skills

Youth with skills

Detalii stire

Categorie
Stiri eveniment
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
467

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Youth with skills 2021-2-RO01-ESC30-SOL-000038722


8 tineri și-au propus dezvoltarea abilităților de viață independentă a tinerilor din Timișoara sprijiniți de asociația APSES și Corpul European de Solidaritate.

Grupul de inițiativă și Asociația Practicienilor și Specialiștilor în Economie Socială (APSES) din Timișoara anunță finalizarea proiectului de solidaritate implementat de un grup de 8 tineri „Youth with skills” 2021-2-RO01-ESC30-SOL-000038722, în cadrul Corpului European de Solidaritate.

Proiectul a fost implementat de către grupul de inițiativă pe parcursul a 12 luni, începând cu ianuarie 2021 cu finalizare în decembrie. Scopul proiectului privește dezvoltarea abilităților de viață independentă (luarea deciziilor, adaptabilitate, empatie, creativitate, management emoțional, responsabilitate, soluționarea conflictelor, negociere, gândire critică, competențe digitale), dezvoltarea abilităților de comunicare și a lucrului în echipă și dezvoltarea cunoștințelor despre importanța creșterii reușitelor educaționale, profesionale și personale în rândul tinerilor din Timișoara.

Mulțumim tuturor partenerilor și tinerilor pentru implicare și solidaritate.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro