Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Zilele Tehnice Studentesti

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente educatie
Modificat
acum 6 ani si 9 luni
Vizualizari
787

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 4 mai 2018 - Duminica 6 mai 2018

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Zilele Tehnice Studenţeşti la Universitatea Politehnica Timişoara
Conferinţă internaţională la Facultatea de Mecanică
Conferinţa Internaţională de Lucrări Științifice „Zilele Tehnice Studenţeşti®" (ZTS®), organizată de Liga Studenţilor din Facultatea de Mecanică Timişoara, care va avea loc în zilele de 4 - 6 mai la Facultatea de Mecanică a UPT, este o acţiune de prestigiu în oraşul nostru şi nu numai, în acest an ajungând la cea de-a XXI-a ediţie.
Încă de la prima ediţie a ZTS®, a pornit cu o sesiune de comunicări ştiinţifice în cadrul căreia participanţii, provenind din mai multe centre universitare din ţară, erau stimulaţi să îşi valorifice potenţialul creativ, prin expunerea unor teme de actualitate în domeniul ştiinţific şi, bineînţeles, au fost încurajaţi să-şi prezinte proiectele de cercetare.
Începând cu ediţia a X-a, această conferință a devenit cunoscută şi pe plan internaţional, prin participarea unui număr semnificativ de studenţi din centre universitare europene precum Franţa, Italia şi Germania. În ediţiile ce au urmat, numărul participanţilor din afara ţării a cunoscut o creştere, prin prezenţa unor studenți din Ungaria, Serbia, Moldova, Polonia şi multe alte ţări din Europa şi Asia.
La finalul conferinței, lucrările ştiințifice aprobate de comisia de profesori se vor regăsi într-un volum publicat de Editura Politehnica Timișoara. Toți participanții vor primi câte un volum al Conferinței Internaționale de Lucrări Științifice „Zilele Tehnice Stundețesti”.
Respectând tradiţia acestei conferinţe, şi în ediţia din acest an studenţii timişoreni vor oferi participanţilor posibilitatea de a publica și prezenta lucrările ştiinţifice, dar și de a interacţiona cu alți tineri pasionați de cercetare, prin diferite activităţi: sesiune de comunicări ştiinţifice, concursuri profesionale, traininguri, seminarii și workshop-uri, vizite în cadrul facultăţilor, vizite în companii, activităţi socio–culturale.