Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

Zilele Culturale Maghiare din Timisoara

Detalii

Social links
Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 8 luni si 22 ore
Vizualizari
2868

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 20 septembrie 2023 - Duminica 24 septembrie 2023

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Lilla Vincze Concert Place: Opera Square
Date and time: September 21, Thursday, 20:00-22:00
Lilla Vincze este o cântăreață maghiară și un cunoscut reprezentant al genului pop/rock, mai ales ca solistă a trupei Napoleon Boulevard în anii 1990.

Deák Bill Gyula Concert
Place: Opera Square
Date and time: Friday, September 22, 20:00-22:00
Deák Bill Gyula este un cântăreț și compozitor maghiar, una dintre cele mai proeminente figuri ale muzicii rock maghiare, cunoscut drept „regele blues-ului maghiar”. Deák Bill a popularizat și dezvoltat genul maghiar de blues, iar munca sa este respectată în rândul muzicienilor maghiari.

Concert Republic
Place: Opera Square
Date and time: Saturday, September 23, 20:00-22:00
Republic este o formație rock maghiară populară, care a devenit foarte cunoscută la începutul anilor '90. Trupa este activă în principal în genurile rock, pop-rock și rock alternativ.

Concert Orchestra Simfonică Țigănească din Budapesta
Locul: Piața Operei
Data și ora: Duminică, 24 septembrie, 20:00-22:00
Orchestra Simfonică țigănească din Budapesta este o orchestră simfonică maghiară compusă din muzicieni rromi. Artiștii se concentrează pe lucrările compozitorilor inspirați de muzica populară și urbană maghiară, inclusiv Franz Liszt, Johannes Brahms, Vittorio Monti, Pyotr Tcha ïkovski, Johann Strauss și Johann Strauss II. Orchestra operează de 30 de ani ca orchestră simfonică clasică.
În 2000 au câștigat Premiul Patrimoniului Ungar, în același an au fost incluși în Cartea Recordurilor Guinness. Încă de la început, orchestra a lansat 27 de CD-uri și 5 DVD-uri, dintre care 5 au fost certificate de platină și 9 aur.
Orchestra a fost inclusă în colecția Hungarikum ca „practică artistică și tradițională de renume mondial” și, prin urmare, are dreptul să folosească titlul Hungarikum începând cu 18 martie 2014. Calificarea Ungarikum este o distincție demnă de menționat, o valoare care merită evidențiată, care reprezintă cea mai înaltă realizare a națiunii maghiare.

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com