Timisoara

Zilele Portilor Deschise la UVT

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
942

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 27 martie 2018 - Joi 29 martie 2018

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Acțiuni de prezentare a ofertei educaționale, vizitarea expozițiilor Facultății de Arte și Design, exerciții de modelaj, experimente de chimie și biologie, cartografiere digitală, prelucrarea imaginilor satelitare, conferințe de popularizare a științei, vizitarea Planetariului UVT. Iată doar câteva dintre activitățile pregătire pentru elevii care vor vizita Universitatea de Vest din Timișoara în cadrul programului Zilele Porților Deschise 2018.

Evenimentul are loc în perioada 27-29 martie și se adresează elevilor de toate vârstele. De altfel, invitația la acest eveniment este deschisă tuturor celor care doresc să obțină informații despre cele 11 facultăți ale UVT, activitățile didactice, admiterea 2018, viața de student, oportunitățile de carieră, mobilitățile studențești internaționale și multe altele.

Din program, am mai putea menționa acțiuni de sensibilizare a liceenilor la problemele generate de lipsa comportamentului etic în școală, despre gestionarea emoțiilor în artă și în viața cotidiană, dar și un atelier de familiarizare cu limbajul mimico-gestual și Braille.

Pentru o mai bună organizare, înainte de programarea vizitei, recomandăm grupurilor de elevi să contacteze în avans una dintre persoanele responsabile de la facultatea pe care doresc să o viziteze.