Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

Ziua Internationala a Francofoniei, la UPT

Detalii expozitie

Categorie
Expozitii
Modificat
acum 5 ani si 3 luni
Vizualizari
517

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 19 martie 2019 - Miercuri 20 martie 201916:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare expozitie

Ziua Internațională a Francofoniei, la UPT

Cu ocazia Zilei Internaționale a Francofoniei, lectoratul francez din cadrul Universității Politehnica Timișoara organizează expoziția Ecologii Francofone, în holul central al Bibliotecii UPT. Vernisajul va avea loc în data de 19 martie 2019, la ora 16:00.
Lucrările expuse, realizate de studenții de la Facultatea de Științe ale Comunicării, exprimă legătura strânsă care există între dezvoltarea durabilă, ecologie și țările francofone și evidențiază rolul important al Francofoniei și ecologiei pentru viitor mai curat al planetei noastre.
În aceeași linie se înscrie și o nouă seară de film, inițiată de Brice Lecourt, lectorul francez din cadrul Universității Politehnica Timișoara. Proiecția peliculei „L'eveil de la permaculture” (2017) va avea loc miercuri, 20 martie 2019, la ora 17:30, în Sala polivalentă a Bibliotecii UPT. Filmul este subtitrat în limba română.
Aceasta proiecție specială are ca temă ecologia și face parte din programul dedicat Zilei Internaționale a Francofoniei la UPT.

Filtre expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/