Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Ziua Portilor Deschise la Continental

Ziua Portilor Deschise la Continental

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
1625

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 25 martie 202311:00-16:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Vă așteptăm cu multe activități pentru copii și adulți deopotrivă.
Evenimentul are loc sâmbătă, 25 martie 2023, între orele 11:00 și 16:00.
Cum Timișoara a fost desemnată Capitală Europeană a Culturii 2023 și suntem membri activi în comunitate, ne bucurăm să deschidem porțile către membrii orașului.
Vizitatorii vor avea ocazia să descopere procesul de fabricare al anvelopelor Continental, de la amestecarea cauciucului și până la ultimele verificări înainte de livrarea către clienții finali. Ca în fiecare an, turul rămâne activitatea centrală a evenimentului.
Pentru că ne preocupă siguranța rutieră, șoferii vor avea parte de informații utile despre conducerea defensivă și de simulatoare de impact frontal și răsturnare.
Familiile cu copii vor avea parte de o experiență deosebită, întrucât vor avea la dispoziție un loc de joacă special amenajat, precum și activități educative și amuzante. De asemenea, cei interesați de munca în cadrul fabricii noastre vor avea șansa de a interacționa cu diferite departamente și de a afla detalii despre munca în cadrul companiei noastre.
Cum vă puteți înscrie:
Accesați linkul din descriere și rezervați-vă locul în mod gratuit!

Filtre eveniment

Tip eveniment: Expozitii
Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro