Timisoara

Ziua breslelor si mestesugurilor

Ziua breslelor si mestesugurilor

Detalii workshop

Social links
Categorie
Workshopuri
Modificat
acum 8 ani si 1 luna
Vizualizari
1874

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 15 iunie 2013

Voteaza & Distribuie

Prezentare workshop

Firmele din Piata Unirii membre ale Asociatiei Piata Unirii in parteneriat cu Muzeul Banatului, Muzeul de Arta, Facultatea de Arta si Design, Clubul Economic German organizeaza SAMBATA 15 IUNIE intre orele 10.00 - 16.00 Ziua breslelor si mestesugurilor.

Cu aceasta ocazie vor fi organizate standuri ale breslelor dulgherilor, olarilor, aurarilor, ceasornicarilor, tamplarilor, pictorilor si zugravilor si multe alte meserii ale Timisoarei de alta data. Aceste evenimente se vor desfasura in locatiile firmelor si in Piata Unirii ( Firmele participante: Bijuteria Gi-Bi; Bierhaus, Maximus, Andreas Antic, Ordinul Arhitectilor Timis, Jarvis Pub, Eclipse, Insieme, Art Hobby, Ozz Vintage, Mokum Cafe, Lansadi Com, D'Arc Club si multi altii )

Muzeul Banatului va expune pentru prima data in ultimii 20 de ani, in Piata Unirii pomul breslelor, lazi de breasla precum si prezentarea legendelor si povestirilor legate de acestea.

In parteneriat cu Muzeul de Arta, Clubul Economic German si Inspectoratul Scolar in fata palatului baroc precum si in interiorul muzeului vor avea loc activitati specifice si de prezentare a scolii duale (scoala profesionala) o alternativa la metodele de invatamant clasice.

La atelierul de arhitectura va avea loc prezentarea si dezbaterea planului urbanistic general al Timisoarei impreuna cu Directia de Dezvoltare al Primariei Timisoara.

Va asteptam cu multa bucurie la acest eveniment premiera in Timisoara.