Timisoara

Anunt Gold Revelion 2024 by Colosseum

Revelion 2024 Timisoara - Giroc - revelion Colosseum Ballroom 2024 cu Vanesa Jarja, Adrian Ostafie, Cosmin Popa si DJ Alli.

Ziua Europei - 9 Mai, sarbatorita la Timisoara

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 7 luni si 1 saptamana
Vizualizari
4457

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 9 mai 2023

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Ziua Europei 2023
Cu ocazia Zilei Europei, instituțiile UE vor organiza o gamă largă de activități interactive în cele 27 de state membre ale uniunii și în orașe din întreaga lume.
Marți, 9 mai, Centrul de Studii Europene (SNSPA), cu sprijinul Biroului Parlamentului European la București și al Reprezentanței Comisiei Europene la București, va organiza un pop quiz online, cu întrebări despre cunoștințele legate de Uniunea Europeană, pe 9 mai, cu 9 întrebări și 9 premii. Pentru a câștiga unul dintre premii, trebuie să răspundeți corect la întrebările care vă pun la încercare cunoștințele legate de UE. Mai multe detalii, AICI.
La Timișoara, programul dedicat Zilei Europei începe la ora 11, cu un ceremonial militar și religios, în Piața Libertății. Tot aici, vor fi și demonstrații de dresaj canin, de gimnastică sau karate. Seara se va încheia cu un concert susținut de Feli Donose, alături de Ansamblul „Timișul” & Orchestra „Lira”.
9 mai – Ziua Europei, în Piața Libertății
ora 11: Ceremonial militar și religios
ora 11:30: Exerciții de dresaj canin, disciplină canină și exerciții de intervenție canină
ora 12: Spectacol coordonat de către Inspectoratul Școlar Județean Timiș
ora 12: Demonstrații de gimnastică ritmică, karate și badminton, coordonate de către Direcția Județeană de Sport Timiș
ora 11-14: Activități la pavilioanele reprezentanțelor consulare la Timișoara, ale unor instituții publice din subordinea Ministerului Afacerilor Interne și ale unor organizații neguvernamentale din județul Timiș
de la ora 18: warm-up pe muzică europeană, cu DJ Zoleevee, urmat de dansuri susținute de Ansamblul „Timișul” și Ansamblul „Eszterlánc”. După prezentarea proiectului „CIRCUM EUROPA”, seara se încheie cu un concert Feli Donose feat. Ansamblul „Timișul” & Orchestra „Lira” (Dirijori: Deian Galetin și Radu Popa)

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Platina Revelion 2024 la restaurant La Rousse

Revelion Timisoara 2024 Restaurant - Oferta Meniu de revelion by La Rousse