Timisoara

Anunt Diamant Bahuczki Peter - fotograf botez

Sunt Peter Bahuczki - 0723.079.866 - fotograf botez, cununie, evenimente sportive, petreceri, team building, serbari scolare si gradinite, evenimente de afaceri, expozitii si targuri din Timisoara. Predarea pozelor in maxim 48 de ore. Ofer factura pentru serviciile oferite.
https://www.bahuczki.ro/peter-bahuczki-fotograf-botez/

In IE la Muzeu

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 3 luni si 1 saptamana
Vizualizari
859

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 24 iunie 2023

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

În IE la Muzeu - Un eveniment special organizat de Muzeul Național al Banatului
Pe data de 24 iunie, de Ziua Universală a Iei, îți propunem o călătorie prin istoria și frumusețea Banatului, îmbrăcat în straie de poveste! La Muzeul Național al Banatului, ne mândrim cu patrimoniul cultural și dorim să îl celebrăm împreună, așa că oferim intrare gratuită în toate cele 5 expoziții pentru cei ce îmbrățișează IA, acest simbol viu al tradiției românești.
Și pentru că ne placem tare mult să ne bucurăm împreună cu voi, am pregătit un concurs special. Imortalizează-ți vizita într-un cadru unic al muzeului, postează fotografia pe Facebook sau Instagram cu hashtag-ul #ÎnIeLaMuzeu și poți fi mândrul câștigător al unuia dintre cele trei premii speciale pregătite pentru voi!
Pe parcursul zilei, ne vom bucura de fotografii cu ii, ne vom împărtăși amintirile și vom celebra împreună cultura noastră autentică!
Te așteptăm cu inima deschisă și cu entuziasm la Muzeul Național al Banatului de Ziua Universală a Iei.
Hai să descoperim împreună frumusețea tradiției și a istoriei, #înIElaMuzeu!