Timisoara

Ziua Informarii Preventive

Ziua Informarii Preventive

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 8 ani si 2 luni
Vizualizari
842

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 13 august 201314:00-21:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

„MARȚI 13 - ZIUA INFORMĂRII PREVENTIVE”, LA IULIUS MALL TIMIȘOARA

Iulius Mall Timişoara va găzdui marţi, 13 august 2013, acţiunile organizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „BANAT” al judeţului Timiş, cu ocazia manifestării „Marţi, 13 - Ziua Informării Preventive”. Evenimentul va avea loc între orele 14.00 – 21.00, în Curtea de Onoare a mall-ului.

Clienţii vor avea ocazia să viziteze o expoziţie cu tehnică folosită la intervenţii, aflată în dotarea inspectoratului şi vor afla mai multe date utile de la punctul de informare preventivă, unde se vor distribui afişe, broşurişi pliante, cu riscurile potenţial generatoare de situaţii de urgenţă la nivelul judeţului Timiş.

În cadrul evenimentului, se va mediatiza campania naţională de informare şi educare preventivă F.O.C – Flăcările omoară copii, susţinută de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi E.ON Gaz România. Reprezentanţii E.On Gaz Timişoara vor participa alături de pompierii militari la această acţiune, oferind pliante şi fluturaşi trecătorilor, pentru a atrage atenţia asupra pericolelor la care se expun utilizatorii de instalaţii neomologate sau cu defecţiuni, precum şi pentru a încuraja verificarea acestora.

Totodată, pompierii militari vor informa publicul asupra măsurilor de prevenire a incendiilor în locuinţe şi gospodării, pentru evitarea diferitelor situaţii de urgenţă.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta