Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Ziua Internationala a Animalelor

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
707

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 4 octombrie 201611:00-17:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Ziua Internaţională a Animalelor

Cu ocazia zilei de 4 Octombrie – Ziua Internaţională a Animalelor, Primăria Municipiului Timişoara, alături de societatea Danyflor organizează în cadrul adăpostului de la Şag ( DN 59 km 12+200 ) „Ziua Porţilor Deschise”.

Manifestarea cuprinde, pe lângă vizita adăpostului, şi informarea cetăţenilor despre tot ceea ce înseamnă procesele de recuperare a câinilor de pe stradă, adăpostirea, îngrijirea şi pregătirea lor pentru înaintarea spre adopţie în cadrul cunoscutului târg de adopţii canine organizat sub deviza „Şi mie îmi stă bine în lesă!”.

Pe parcursul evenimentului, organizat între orele 11.00 - 17.30, medici veterinari şi voluntari vor putea răspunde întrebărilor dumneavoastră privind modul de îngrijire a animalelor de companie şi a legislaţiei specifice în vigoare, în vederea promovării creşterii responsabile a acestora.

Pentru toţi cei care îşi aleg cu sufletul cel mai bun prieten, organizatorii vă aşteaptă în data de 4 Octombrie să celebram Ziua Internaţională a Animalelor, alături de cei peste 300 de căţei si 20 de pisici, cu vârste cuprinse între 3 luni şi 10 ani care sunt pregătiţi să vă fie companioni de nădejde.

Anunt Diamant Euroinstal - Giroc

Euroinstal Giroc - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro