Timisoara

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Ziua Mondiala a Mersului pe jos

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 deceniu si 7 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
1048

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Peste patru sute de persoane, marea lor majoritate tineri, au raspuns provocarii lansate, sambata dimineata, de Directia pentru Sport a Judetului Timis si Asociatia Judeteana Sportul pentru toti Timis, cu ocazia Zilei Mondiale a Mersului pe jos. Cei care au optat pentru acest tip de ralaxare nu au regretat inedita experienta, ce se doreste a deveni o tradiţie in urbea banateana.
Desfasurat de-a lungul canalului Bega, pe o distanta de 4,4 kilometri, evenimentul care a atras chiar si copii si varstnici, a fost dedicat promovarii unei existente echilibrate, intr-un mediu nepoluat si intr-o stare fizica buna. Recomandat de medici, in urma studiilor care atesta beneficiile sale, mersului pe jos este unul dintre ingredientele unei vieti sanatoase. Toti participantii au primit tricouri, iar cei mai norocosi zece inscrisi la start au castigat cate o bicicleta, in urma tragerii la sorti. Galerie foto:
Parteneri institutionali: Consiliul Judetean Timis, Primaria Municipiului Timisoara, Inspectoratul Scolar al Judetului Timis, Directia de Sanatate Publica a Judetului Timis.

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com