Timisoara

Ziua Pensionarilor Timisoarei

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 6 luni si 3 saptamani
Vizualizari
2118

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 14 octombrie 201816:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Fuego şi Benone Sinulescu concertează la Timişoara de Ziua Pensionarilor

Din dorinţa de a marca şi la Timişoara Ziua persoanelor vârstnice, Primăria Timişoara organizează, prin Casa de Cultură, o manifestare adresată cu precădere pensionarilor timişoreni, dar şi celor ce vor dori să participe la această zi importantă în viața semenilor lor.
Intitulat generic Ziua Pensionarilor, evenimentul se va derula duminică, 14 octombrie 2018, în sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timişoara, începând cu ora 16 şi va aduce pe scenă atât artiştii Asociaţiei Seniorilor din Timişoara (corul Tinereţe fără bătrâneţe, formaţia de dansuri populare, trupa de teatru), cât şi nume consacrate ale scenei timişorene şi nu numai. Astfel, alături de Ansamblul Timişul al Casei de Cultură din Timişoara vor susţine recitaluri Florin Pistrila, Zorica Savu, Carmen Biruescu, Cornel Brici şi Sandy Tatarici. Va completa acest tablou artistic inegalabilul Benone Sinulescu, pentru ca momentul final să aparţină invitatului special FUEGO.

Accesul în sală se va face pe bază de invitaţii, care se găsesc la Casa de Cultură din Timişoara (str Miron Costin nr.2-Piaţa Maria) şi la casieria sălii Capitol.