Se afişează 461-470 din 1655 rezultate.
-
Pulpa frageda de vitel o batem pana se intinde uniform, o trecem prin faina, ou si pesmet auriu si o prajim rapid. Va recomandam sa o savurati alaturi de o garnitura traditionala de spetzle cu ceapa si boia de ardei.Cantitate: 180 gr
-
19.99 LEI
-
Umplem cotletul cu ceapa, ciuperci si creier de porc, mustar si cascaval ras, apoi il tavalim prin faina, ou si pesmet si-l prajim.Cantitate: 250 gr
-
19.99 LEI
-
Are la baza salata verde, cubulete de piersici, ananas si mar si un supliment de crutoane crocante, piept de pui si seminte de susan prajite.Cantitate: 350 gr
-
19.99 LEI
-
Mai intai preparam un sote din hribi de padure, praz, usturoi, patrunjel si salvie. Adaugam spatzlele de casa, asezonam cu sare si piper proaspat rasnit si mai tragem putin la tigaie pentru a uniformiza aromele.Cantitate: 400 gr
-
19.99 LEI
-
Decojim perele si le fierbem in vin rosu ,dulce, cu scortisoara. Scoatem miezul si umplem cu crema din mascarpone, frisca si fulgi de cocos. Servim cu piscoturi.200 gr
-
19.99 LEI
-
Pieptul de pui il taiem in fasii subtiri, il prajim pe gratar si-l amestecam cu un mix de cruditati. Pentru textura adaugam seminte prajite de floarea soarelui.Cantitate: 300 gr
-
19.99 LEI
-
Fierbem malaiul in lapte, adaugam smantana si branza de burduf. Gustosul amestec il asezam in straturi alternand ceapa calita cu costita crocanta. Dam totul la cuptor cu un ou spart deasupra si servim cu smantana.Cantitate: 400 gr
-
19.99 LEI
-
Pulpa frageda de vitel o batem pana se intinde uniform, o trecem prin faina, ou si pesmet auriu si o prajim rapid. Va recomandam sa o savurati alaturi de o garnitura traditionala de spetzle cu ceapa si boia de ardei.Cantitate: 180 gr
-
19.99 LEI
-
Pentru ca nu puteam sa renuntam la ceafa am imbunatatit-o cu o marinata de usturoi si mustar. Apoi tragem la tigaie ciuperci, ceapa si bacon, varsam totul peste bucata de carne, acoperim cu o felie de mozzarella si gratinam cateva minute.Cantitate...
-
19.99 LEI
-
Muschiuletul il taiem, il condimentam si-l tragem la tigaie cu unt. Apoi adaugam telina, miere si stingem cu putin lichior de cirese si otet balsamic. Recomandam o garnitura de orez.Cantitate: 250 gr
-
19.99 LEI
310869310877310883310913310937311206311219311232311237311238