3 Ha noble Cabernet & Merlot & Feteasca neagra Desavarseste mesele pe baza de fibre rosii (vitel, caprioara, porc, miel) ,legume corpolente si branzeturi mature.Cantitate: 750 ml | 55.00 lei | |
3 ha noble pinot gris & sauvignon blanc Vinul care innobileaza mesele pe baza de fructe de mare si carnuri albe, asezonate cu sosuri aerate si legume proaspete.Cantitate: 750 ml | 55.00 lei | |
3Ha noble cabernet roze Prezenta acestuia desavarseste mesele pe baza de fibre mixte (albe si rosii),piept de rata,ton, piure din vegetale radacinoase, antreuri din paste.Cantitate: 750 ml | 55.00 lei | |
Absolut blue Cantitate: 40 ml | 6.00 lei | |
Apa dorna, plata sau carbogazoasa Cantitate: 330 ml | 3.50 lei | |
Arezan Cabernet Asociat cu un preparat din vanat cu par,combinatii de sosuri pe baza de fructe de padure,face deliciul oricarei mese.Cantitate: 750 ml | 119.00 lei | |
Baileys irish cream Cantitate: 40 ml | 8.50 lei | |
Burn | 11.00 lei | |
Campari Cantitate: 40 ml | 7.00 lei | |
Cappuccino | 5.49 lei | |
Cappy nectar 250 ml | 4.90 lei | |
Castel huniade chardonnay Cramele Recas - demidulceCantitate: 750 ml | 49.00 lei | |
Castel huniade merlot & pinot noir Cramele Recas - vin demidulce, foarte fin cu arome de coacaze negre, final placut.Cantitate: 750 ml | 49.00 lei | |
Ceai | 4.80 lei | |
Chateau domenii blanc Davino - Sauvignon Blanc & Feteasca Alba - vin sec, proaspat, expresiv, fin dar amplu, cu miros persistent: flori de vita de vie si note usor minerale.Cantitate: 750 ml | 69.00 lei | |
Chateau domenii rose DavinoCantitate: 750 ml | 69.00 lei | |
Chateau domenii rouge Davino - Cabernet Sauvignon & Merlot - vin sec, complex, amplu, puternic dar totusi rotund, cu post gust ce pune in evidenta taninuri fine. Miros intens si persistent: fructe de padure, nuante de lemn de stejar si cafea. Recomandat cu vanat, vita ... | 79.00 lei | |
Chivas regal 12 ani Cantitate: 40 ml | 13.00 lei | |
Cinzano gran Cantitate: 750 ml | 47.00 lei | |
Cinzano rose Cantitate: 750 ml | 66.00 lei | |
Cinzano white Cantitate: 40 ml | 4.00 lei | |
Ciocolata calda Gama Eraclea ofera o mare varietate de aromeCantitate: 200 ml | 8.90 lei | |
Coca cola - gama completa Coca Cola, Coca Cola Zero, Fanta, Sprite, SchweppesCantitate: 250 ml | 4.90 lei | |
Cuvee Uberland 2007 Cramele Recas - Incepand cu strugurii selectati manual din zonele foarte mici din cele mai bune parcele alepodgoriei Cramelor Recas, este vinificat "mestesugareste", apoi invechit in barrique transilvanean timp de 14 luni, este pur si simplu cel m... | 169.00 lei | |
Cuvee amaury Serve - Sauvignon Blanc - gust de fagure si vanilie, miros de flori si citrice - se serveste cu sparanghel sau peste.Cantitate: 750 ml | 89.00 lei | |
Domaine Ceptura Blanc 2010 Davino - Sauvignon Blanc, Feteasca Alba si Riesling Italian - vin sec, proaspat, foarte bine echilibrat, fin, cu o persistenta mare. Miros floral, fructuos cu nuante de lastar de coacaze, floare de soc si nuante usor minerale. Recomandat la aperit... | 124.00 lei | |
Domaine Ceptura Rouge Casa Da Vino - dry wine, complex, expressive, strong but round, brings to surface fine, sophisticated tannic nuances. Strong, prominent aroma rich with wild fruit, dried plums, walnuts and cinnamon. Recommended with venison, beef and pork, refined... | 149.00 lei | |
Domaine ceptura rose Davino - Cabernet Sauvignon & Merlot vinificat in alb - vin sec, expresiv, echilibrat, amplu dar totusi rotund cu persistenta buna. Miros intens si persistent, nuante de fructe de padure coapte, predominant fragi. recomandat la aperitiv, salate, f... | 109.00 lei | |
Espresso | 4.99 lei | |
Espresso fara cofeina | 5.50 lei | |
Fatum cabernet Un vin elegant ,suplu si rafinat,facut din struguri selectati manual,amplu in evolutia gustativa,degajand tanini catifelati si rotunzi facand o superba completare a meselor pe baza de vanat.Cantitate: 750 ml | 196.00 lei | |
Faurar rosu de ceptura Davino - Merlot, Cabernet Sauvigon, Feteasca Neagra - Mirosul aduce a flori de vita de vie, grapefruit, ananas, drojdii si acea nota specifica vinurilo Davino, mineral - calcaroasa.Cantitate: 750 ml | 45.00 lei | |
Faurar, alb de ceptura Davino - Sauvignon Blanc, Feteasca Alba, Riesling. Mirosul aduce a flori de vita de vie, grapefruit, ananas, drojdii si acea nota specifica vinurilor albe Davino, mineral - calcaroasa.Cantitate: 750 ml | 45.00 lei | |
Finlandia Cantitate: 40 ml | 6.00 lei | |
Flamboyant 2007 Davino - Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra, Merlot. Are un miros intens si persistent, complex, de fructe de padure, piper verde, cafea si nuante de tutun macerat. Vinul are buchet elegant, usor iodat. Gust: vin sec, complex, expresiv, amplu, p... | 279.00 lei | |
Fresh de portocale proaspete Suc de portocale acum stoarseCantitate: 200 ml | 8.99 lei | |
Fresh de portocale proaspete Suc de portocale acum stoarseCantitate: 500 ml | 19.99 lei | |
Glenfiddich 12 ani Cantitate: 40 ml | 13.00 lei | |
Gordon's dry gin Cantitate: 50 ml | 6.90 lei | |
Grolsch Cantitate: 450 ml | 7.99 lei | |
Grolsch la halba Cantitate: 400 ml | 5.00 lei | |
Hennesy cognac vs Cantitate: 40 ml | 16.00 lei | |
Horinca de maramures 50% alcoolCantitate: 40 ml | 6.00 lei | |
Jack daniel's black Cantitate: 40 ml | 9.80 lei | |
Jagermeister Cantitate: 40 ml | 7.40 lei | |
Jose cuervo gold Cantitate: 40 ml | 11.00 lei | |
LA PUTERE MERLOT Cramele Recas - vin sec si puternic, culoare intensa, ideal pentru meniuri traditionale.Cantitate: 750 ml | 67.00 lei | |
La putere cabernet Sauvignon Cramele Recas - vin sec, taninos si complex. Recomandam asocierea la vanat.Cantitate: 750 ml | 67.00 lei | |
La putere feteasca neagra Cramele Recas - vin sec cu aroma de prune uscate, semibarricat, foarte reprezentativ pentru soi.Cantitate: 750 ml | 67.00 lei | |
Lapte cu cacao Cantitate: 200 ml | 3.99 lei | |
Latte macchiato | 6.99 lei | |
Limonada proaspata Sucul de lamaie stors pe loc il servim cu apa plata sau mineralaCantitate: 200 ml | 4.99 lei | |
Limonada proaspata Sucul de lamaie stors pe loc il servim cu apa plata sau mineralaCantitate: 500 ml | 9.90 lei | |
Limonada proaspata Sucul de lamaie stors pe loc il servim cu apa plata sau mineralaCantitate: 1 litru | 13.99 lei | |
Martini asti Cantitate: 750 ml | 93.00 lei | |
Martini bianco Cantitate: 40 ml | 5.00 lei | |
Martini rosso Cantitate: 40 ml | 4.00 lei | |
Metaxa 7 * Cantitate: 40 ml | 11.00 lei | |
Moet & chandon brut Cantitate: 750 ml | 299.00 lei | |
Olmeca silver Cantitate: 40 ml | 7.50 lei | |
Peroni la halba Cantitate: 400 ml | 6.00 lei | |
Prince Matei Vinarte - Merlot - vin sec maturat 12 luni in barrique, invechit 12 luni in sticle.Cantitate: 750 ml | 119.00 lei | |
Prince Mircea Vinarte - Merlot - vin sec maturat 6 luni in barrique si invechit 12 luni in sticle.Cantitate: 750 ml | 79.00 lei | |
Red's fresh Cantitate: 330 ml | 4.99 lei | |
Sheridan's coffee Cantitate: 40 ml | 9.90 lei | |
Sirop de casa de soc, visine sau zmeura, preparat cu apa minerala sau plataCantitate: 200 ml | 2.99 lei | |
Sirop de casa de soc, visine sau zmeura, preparat cu apa minerala sau plataCantitate: 500 ml | 6.99 lei | |
Sirop de casa de soc, visine sau zmeura, preparat cu apa minerala sau plataCantitate: 1L | 12.99 lei | |
Sole Barrique roze Cramele RecasCantitate: 750 ml | 79.00 lei | |
Sole barrique chardonnay Cramele Recas - vin proaspat, tanar, vinificat in stil neo zeelandez, serie limitata 14000 sticleCantitate: 750 ml | 79.00 lei | |
Sole barrique feteasca regala Cramele RecasCantitate: 750 ml | 79.00 lei | |
Sole barrique sauvignon blanc Cramele RecasCantitate: 750 ml | 79.00 lei | |
Solo Quinta Cramele Recas - un cupaj de Pinot Grigio 5 %, Feteasca Regala 30 %, Chardonnay 30 %, SauvignonBlanc 30 %, Cabernet Sauvignon 5 %. Medaliat cu aur la Vinvest 2009.Cantitate: 750 ml | 139.00 lei | |
Suc de mere Apreciatele mere de Sannicolau Mare ajung acum direct in paharele dumneavoastra, fara supliment de zahar sau conservanti. Datorita ambalarii in vid, sucul isi pastreaza aroma fara sa se altereze sau sa se oxidezeCantitate: 250 ml | 3.90 lei | |
Suc de mere Apreciatele mere de Sannicolau Mare ajung acum direct in paharele dumneavoastra, fara supliment de zahar sau conservanti. Datorita ambalarii in vid, sucul isi pastreaza aroma fara sa se altereze sau sa se oxidezeCantitate: 500 ml | 6.90 lei | |
Suc de mere Apreciatele mere de Sannicolau Mare ajung acum direct in paharele dumneavoastra, fara supliment de zahar sau conservanti. Datorita ambalarii in vid, sucul isi pastreaza aroma fara sa se altereze sau sa se oxidezeCantitate: 1 L | 12.90 lei | |
Terapia gold Bere blonda nefiltrata, fabricata in Timisoara, de Cllinica de BereCantitate: 500 ml | 9.99 lei | |
Terapia platin Bere alba nefiltrata, fabricata in Timisoara, de Clinica de BereCantitate: 500 ml | 8.99 lei | |
Terra romana feteasca neagra Serve - 750 ml. | 55.00 lei | |
Terra romana roze Serve - Merlot & Cabernet Sauvignon - rotund si echilibrat, mai mult floral decat fructuos, cu miros delicat floral cu tenta de visine - recomandat cu mezeluri, carne alba, branzeturi proaspete usoare.Cantitate: 750 ml | 55.00 lei | |
Timisoreana Cantitate: 500 ml | 5.99 lei | |
Tuica de maramures 32% alcoolCantitate: 40 ml | 6.00 lei | |
Unicum Cantitate: 40 ml | 8.00 lei | |
Urquell pilsner Cantitate: 330 ml | 7.99 lei | |
Ursus alcohol-free Cantitate: 330 ml | 4.99 lei | |
Ursus black Cantitate: 500 ml | 4.99 lei | |
Vilmos rachiu de pere Cantitate: 40 ml | 8.50 lei | |
Vin fiert Vinul rosu il fierbem inpreuna cu scortisoara, zahar, cuisoare si coaja de portocala, apoi vi-l servim aburind.Cantitate: 500 ml | 18.99 lei | |
Vin fiert Vinul rosu il fierbem inpreuna cu scortisoara, zahar, cuisoare si coaja de portocala, apoi vi-l servim aburind.Cantitate: 500 ml | 18.99 lei | |
Vinul bunicii - alb Feteasca Regala & Riesling ItalianCantitate: 200 ml | 7.00 lei | |
Vinul bunicii - alb Feteasca Regala & Riesling ItalianCantitate: 0,5 L | 16.00 lei | |
Vinul bunicii - alb Feteasca Regala & Riesling ItalianCantitate: 1 L | 29.90 lei | |
Vinul bunicii - rosu Merlot & Cabernet Sauvignon,Cantitate: 200 ml | 7.00 lei | |
Vinul bunicii - rosu Merlot & Cabernet Sauvignon,Cantitate: 0,5 L | 16.00 lei | |
Vinul bunicii - rosu Merlot & Cabernet Sauvignon,Cantitate: 1 L | 29.90 lei |
Cheesecake Prajitura cu blat de biscuiti si crema fina de branza ricotta.Cantitate: 150 gr | 9.99 lei | |
Clatite cu branza si sos caramel Cantitate: 220 gr | 13.99 lei | |
Desert din grau Preparat dupa o reteta traditionala cu grau fiert, nuca, rom, stafide, coaja de lamaie etc. Pentru clientii mai putin superstitiosi.Cantitate: 150 gr | 5.99 lei | |
Gateau au chocolat Facem un aluat fin din ciocolata, unt si faina pe care il coacem in forma speciala. Vi-l servim fierbinte cu inghetata de casa pe pat de biscuite si nuca si cu putin sos de vanilie.Cantitate: 200 gr | 12.99 lei | |
Gomboti cu prune Invelim prunele intregi in aluat de cartofi, fierbem bine apoi le tavalim prin pesmet dulce.Cantitate: 220 gr | 7.99 lei | |
Inghetata de casa Consultati pagina special dedicata inghetatei de casa ! | 12.99 lei | |
Mere-n pijama Merele proaspete si acrisoare le taiem felii si le amestecam in aluatul de scoverzi. Le frigem in tigaie pana se rumenesc apoi vi le servim pudrate cu zahar prau si zimet (scortisoara).Cantitate: 200 gr | 6.99 lei | |
Papanasi Cantitate: 150/30/70 gr | 15.99 lei | |
Taitei cu nuca Ca in copilarie.Cantitate: 300 gr | 11.99 lei |
Brocolli cu unt si usturoi Buchetelele de brocoli le tragem rapid in unt si adaugam putin usturoi. Cantitate: 150 gr | 9.99 lei | |
Cartofi banateni cu praz Cartofii ii taiem in lungime si-i prajim pana devin aurii. Separat tragem prazul la tigaie doar cat sa-si lase dulceata apoi amestecam cu cartofii, asezonam cu sare si piper si legam cu putina smantana. Cantitate: 250 gr | 7.99 lei | |
Cartofi cu rozmarin Cantitate: 200 gr | 5.99 lei | |
Cartofi in crusta de sare cu crema de mustar si ceapa verde Cartofii intregi ii ungem cu ulei, ii tavalim prin sare de mare si-i coacem in coaja. La sfarsit ii despicam si-i umplem cu o crema de mustar si ceapa verde. Cantitate: 300/50 | 7.99 lei | |
Legume la gratar Vinete, dovlecei, rosii, ciuperci, ardei, cartofi, ceapa. Cantitate: 300 gr | 9.99 lei | |
Mamaliguta Cantitate: 200 gr | 4.99 lei | |
Orez cu ciuperci si cascaval Cantitate: 250 gr | 7.99 lei | |
Orez cu hribi Amestecam orezul basmati cu hribii, pentru un produs de post cu o savoare deosebita. Cantitate: 250 gr | 12.00 lei | |
Spanac ca acasa Il gatim dupa reteta traditionala a bunicii, cu lapte si usturoi. Cantitate: 200 gr | 6.99 lei | |
Spetzle cu ceapa si boia Tragem spetzlele la tigaie, dupa care adaugam ceapa maruntita si boia. La final le asezonam cu sare, patrunjel si piper proaspat macinat. Cantitate: 350 gr | 9.99 lei |
Biftec tartar Carne de vita tocata, mirodenii.Cantitate: 150/50 gr | 49.99 lei | |
Fasole frecata, cu prajeala de ceapa si boia Batem fasolea pana o facem pasta, apoi o servim rece cu o prajeala rosie facuta din ceapa si boia de ardei.Cantitate: 250 gr | 7.99 lei | |
Platou traditional ca la bunica carnati, slana, branza, paradaisa, castravieti, ridichi, ceapa, gaigana cu costitaCantitate: 350 gr | 15.99 lei | |
Salata cherry Amestecam rosiile cherry si mozzarella ciliegine taiate in jumatati cu masline negre, busuioc si patrunjel proaspat din belsug. Stropim cu ulei de masline extravirgin si asezonam cu sare si piper proaspat macinat.Cantitate: 300 gr | 22.99 lei | |
Salata de cruditati cu pui si seminte de floare prajite Pieptul de pui il taiem in fasii subtiri, il prajim pe gratar si-l amestecam cu un mix de cruditati. Pentru textura adaugam seminte prajite de floarea soarelui.Cantitate: 300 gr | 19.99 lei | |
Salata de vinete cu ardei copti si rosii Salata de vinete si asa foarte gustoasa o imbunatatim cu ardei copti dulci si marunt taiati. O servim cu rosii proaspete.Cantitate: 100/80 gr | 9.99 lei |
ASnitzel vienez din carne de vitel Pulpa frageda de vitel o batem pana se intinde uniform, o trecem prin faina, ou si pesmet auriu si o prajim rapid. Va recomandam sa o savurati alaturi de o garnitura traditionala de spetzle cu ceapa si boia de ardei.Cantitate: 180 gr | 19.99 lei | |
Bulz haiducesc Fierbem malaiul in lapte, adaugam smantana si branza de burduf. Gustosul amestec il asezam in straturi alternand ceapa calita cu costita crocanta. Dam totul la cuptor cu un ou spart deasupra si servim cu smantana.Cantitate: 400 gr | 19.99 lei | |
Bundasch kener Feliile proaspete de paine le inmuiem in oua batute si le prajim pana se rumenesc; recomandam cu garnitura de spanacCantitate: 150 gr | 8.99 lei | |
Ceafa banateana Pentru ca nu puteam sa renuntam la ceafa am imbunatatit-o cu o marinata de usturoi si mustar. Apoi tragem la tigaie ciuperci, ceapa si bacon, varsam totul peste bucata de carne, acoperim cu o felie de mozzarella si gratinam cateva minute.Cantitate... | 19.99 lei | |
Clatite cu carne de rata facute pane, cu sos gorgonzola Tragem la tigaie un amestec din carne de rata, ceapa, cascaval si usturoi. Umplem clatitele, apoi le trecem prin faina, ou si pesmet dupa care le prajim scurt cat sa prinda o crusta. Vi le servim dumneavoastra cu un sos de branza gorgonzola.Cantit... | 17.99 lei | |
Ficat de gasca pe pat de blini cu fructe caramelizate si sos espresso Ficatul de gasca il tragem putin la tigaie in unt. Fructele sunt caramelizate cu putin zahar si se sting cu cognac. Separat facem un blin (o clatita mica si putin mai groasa) si asezam ficatul pe ea. Asezonam totul cu un sos de cafea.Cantitate: 25... | 49.99 lei | |
Frigarui de porc ca'n basarabia Ceafa de porc o taiem in bucati potrivite si o marinam intr-un amestec special pentru a deveni mai moale si mai aromata. Bucatile le insiram apoi pe tepusa impreuna cu ardei gras si ceapa. Vi le servim pe suportul nostru special din fier forjat im... | 24.99 lei | |
Frigarui de pui ca'n basarabia Pulpele dezosate le taiem in bucati potrivite si le marinam intr-un amestec special pentru a deveni mai moi si mai aromate. Bucatile le insiram apoi pe tepusa impreuna cu ardei gras si ceapa. Vi le servim pe suportul nostru special din fier forjat... | 26.99 lei | |
Muschi de vita cu cherry si pesto Muschi de vita la gratar garnisit bine cu rosii cherry si sos aromat pesto.Cantitate: 250 gr | 69.00 lei | |
Muschi de vita cu pasta din trufe, fulgi de migdale si prosciutto Muschiul de vita il tragem repede la tigaie pentru a face o crusta care pastreaza fraged interiorul. Adaugam pasta aromata de trufe si ornam cu o felie crocanta de prosciutto si fulgi de migdale.Cantitate: 150/50 gr | 69.00 lei | |
Muschi de vita cu sos de hribi Muschiul de vita il tragem scurt la tigaie si-l servim cu un sos de hribi de padure .Cantitate: 150/70 gr | 69.00 lei | |
Muschiulet de porc cu telina Muschiuletul il taiem, il condimentam si-l tragem la tigaie cu unt. Apoi adaugam telina, miere si stingem cu putin lichior de cirese si otet balsamic. Recomandam o garnitura de orez.Cantitate: 250 gr | 19.99 lei | |
Muschiulet de porc pe blini, cu sos de hribi Muschiul de porc este servit impreuna cu sosul de hribi pe un blin (clatita mica si mai groasa)Cantitate: 300 gr | 27.99 lei | |
Muschiulet de porc umplut cu ficat de gasca si miere de trufe Pretentioasa combinatie aduce impreuna delicata textura a ficatului de gasca cu delicata aroma a trufelor de pamant.Cantitate: 250 gr | 39.90 lei | |
Pernita moale Pieptul fraged de pui il crestam sub forma unei pernite si-l umplem cu branza camembert si fistic. Il tragem putin la tigaie sa se rumeneasca pentru ca apoi sa-l dam la cuptor. Cand amestecul s-a inmuiat bine vi-l servim dumneavoastra cu un sos ca... | 23.99 lei | |
Piept de pui cu sos de marar Fel de mancare traditional banatean.Cantitate: 220 gr | 15.99 lei | |
Piept de pui cu sos de mere Daca va gatea asa ceva bunica cand erati mici, atunci stiti deja ca alaturi de pieptul de pui vine un sos delicios din mere dinstuite in unt si asezonate cu scortisoara.Cantitate: 220 gr | 16.99 lei | |
Piept de pui cu sos de rosii si mozarella Facem intai un piept de pui pane si-l prajim pe gratar. Adaugam sos de rosii, bucati de mozzarella si gratinam in cuptor cateva minute.Cantitate: 250 gr | 16.99 lei | |
Piept de pui umplut cu hribi si sos de verdeata Pieptului fraged ii facem un buzunar, pe care il umplem cu hribi dinstuiti si legume. Il tragem apoi putin la tigaie si il dam la cuptor. Vi-l servim cu un delicios sos din marar, patrunjel si condimente.Cantitate: 250 gr | 26.99 lei | |
Piept de rata cu ananas Pieptul de rata se cresteaza si se trage putin la tigaie, apoi se da la cuptor cu grija ca sa pastreze un interior roz si fraged. Ananasul se da la tigaie in putin unt, se adauga putin zahar, ghimbir, chilli, miere si se stinge cu otet balsamic.Ca... | 31.99 lei | |
Platou taranesc - 2 sau 3 persoane Daca vrei o gustare rustica si satioasa atunci te poftim la bucatele de pui trase la tigaie cu usturoi, oua ochiuri, carnati de casa si slanina perpelite pe gratar si servite cu mamaliguta si muraturi.Cantitate: 800 gr | 53.00 lei | |
Rulou mediteranean aromat Pieptul de pui si muschiul de vita se bat in strat subtire si se suprapun. Se pregateste branza feta, frunze proaspete de busuioc, ulei de masline si condimente. Umplem carnea cu aceasta compozitie aromata creand un rulou. Il dam la cuptor si vi-l... | 28.99 lei | |
Scoverzi cu carne si sos brun Umplem doua clatite cu carne tocata de vita, stropim din belsug cu sos brun si cu un capac de mozarella punem totul la cuptor. Merita incercat !Cantitate: 250 gr | 14.99 lei | |
Sote stroganoff Tochitura din fasii de muschi de vita, ceapa, ardei, ciuperci, sos brun, smantana, usturoi, vin alb si mustar.Cantitate: 220 gr | 59.00 lei | |
Tochitura dacica Bucatile de ceafa si muschiuletul de porc le amestecam cu costita si putina vita. Le servim cu sos brun imbunatatit cu ceapa, vin si usturoi. Asezonam cu sare si piper.Cantitate: 250 gr | 27.99 lei |
Macaroane cu branza si costita - la cuptor Macaroanele fierte le amestecam in tigaie cu branza proaspata de vaci si telemea. Punem totul intr-un vas, acoperim cu cateva felii gustoase de costita si dam totul la cuptor pentru cateva minute. Le servim calde cu smantana.Cantitate: 300 gr | 16.99 lei | |
Spatzle de casa cu costita si smantana Pregatim un sos gustos din smantana, costita, sunca, usturoi si patrunjel verde apoi adaugam spatzele facute in casa. Tragem putin la tigaie sa se patrunda si asezonam cu sare, piper si putin parmezan ras.Cantitate: 400 gr | 18.99 lei | |
Spatzle de casa cu hribi si salvie Mai intai preparam un sote din hribi de padure, praz, usturoi, patrunjel si salvie. Adaugam spatzlele de casa, asezonam cu sare si piper proaspat rasnit si mai tragem putin la tigaie pentru a uniformiza aromele.Cantitate: 400 gr | 19.99 lei | |
Spatzle de casa cu sos rosu si carne tocata Facem un sos delicios si aromat din rosii, busuioc, usturoi, putina telina, morcovi carne de vita tocata. Spetzlele le tragem la tigaie impreuna cu sosul si asezonam cu sare, putin parmezan si piper proaspat macinat.Cantitate: 400 gr | 18.99 lei | |
Spatzle de casa cu trei feluri de branza Topim in tigaie branza cu mucegai, parmezanul si mozarella. Aruncam spatzlele inauntru, stingem cuputina smantana si mai lasam pe foc tigaia ca sa scada si vi le servim dumneavoastra.Cantitate: 400 gr | 26.00 lei |
Dorada rustica la cuptor Dorada o punem la copt in cuptor. Separat pregatim un sos din rosii cherry, ciuperci, masline si pesto. Asezonam bine cu piper proaspat macinat, adaugam pestele si mai lasam putin la cuptor.Cantitate: 400 gr | 39.99 lei | |
Pastrav la gratar cu mamaliguta si mujdei Pastravul intreg il asezonam cu sare si piper si il prajim pe gratar. Apoi vi-l servim cu mamaliguta si mujdei de usturoi.Cantitate: 450 gr | 25.00 lei | |
Pastrav rasol cu sos de patrunjel Pastravul il oparim in apa cu ceapa, otet si o foaie de dafin. Iii indepartam pielea. Il servim cu un sos din patrunjel cu ceapa, smantana.Cantitate: 250 gr | 25.00 lei | |
Platou pescaresc - 2 pers. File de salau cu susan, rulou pangasius cu zucchini, somon in crusta de verdeturi, orez cu unt, taitei de legume.Cantitate: 800 gr | 79.00 lei | |
Salau cu rosii cherry si portocale, la cuptor Fileul de salau se condimenteaza si se da la cuptor cu rosii cherry, lamaie, portocale, mirodenii si ierburi aromate.Cantitate: 250 gr | 33.00 lei | |
Somon pe pat de orez cu parfum de trufe si sos butter lemon Prajim somonul pe gratar. Separat parfumam orezul cu trufe si tragem putin in unt.Cantitate: 300 gr | 39.99 lei |
Gogosari murati Cantitate: 200 gr | 5.99 lei | |
Muraturi asortate Cantitate: 200 gr | 5.99 lei | |
Salata asortata varza alba, varza rosie, salata verde, rosii, castraveti, ardei gras, ceapa rosie, sos vinegred.Cantitate: 200/50 gr | 5.99 lei | |
Salata de castraveti cu smantana si usturoi Cantitate: 150/50 gr | 5.99 lei | |
Salata de rosii si telemea Cantitate: 150/10/50 gr | 5.99 lei | |
Salata de varza Cantitate: 200 gr | 4.99 lei | |
Salata verde "ca la bunica" Frunzele de salata framantate putin cu sare sunt drese cu un amestec de apa, ulei, otet, zahar si usturoi.Cantitate: 150/50 gr | 5.99 lei |
Ardei iute murat Cantitate: 2 buc | 2.90 lei | |
Ardei iute verde Cantitate: 1 buc | 1.50 lei | |
Gem de fructe, ciocolata Cantitate: 50 gr | 2.99 lei | |
Lamaie Cantitate: 100 gr | 0.99 lei | |
Masline Cantitate: 100 gr | 4.99 lei | |
Mujdei de usturoi Cantitate: 100 ml | 1.50 lei | |
Mustar, ketchup Cantitate: 100 ml | 1.99 lei | |
PAINE Cantitate: Un cos | 1.99 lei | |
Parmezan ras Cantitate: 50 grame | 3.99 lei | |
Smantana Cantitate: 100 gr | 2.99 lei | |
Sos brun, vinegred, usturoi cu smantana Cantitate: 100 ml | 3.50 lei | |
Sos de marar, ciuperci Cantitate: 100 ml | 3.50 lei | |
Sos gorgonzola Cantitate: 100 ml | 9.00 lei | |
Unt Cantitate: 50 gr | 2.99 lei |
Bundasch kener Feliile proaspete de paine le inmuiem in oua batute si le prajim pana se rumenesc; recomandam cu garnitura de spanacCantitate: 150 gr | 8.99 lei | |
Gomboti cu caise Un desert traditional in Banat. Galustile de aluat cu cartofi sunt umplute cu caise si tavalite prin pesmet dulce.Cantitate: 220 gr | 7.99 lei | |
Mere-n pijama Merele proaspete si acrisoare le taiem felii si le amestecam in aluatul de scoverzi. Le frigem in tigaie pana se rumenesc apoi vi le servim pudrate cu zahar prau si zimet (scortisoara).Cantitate: 200 gr | 6.99 lei | |
Piept de pui cu sos de marar Fel de mancare traditional banatean.Cantitate: 220 gr | 15.99 lei | |
Piept de pui cu sos de mere Daca va gatea asa ceva bunica cand erati mici, atunci stiti deja ca alaturi de pieptul de pui vine un sos delicios din mere dinstuite in unt si asezonate cu scortisoara.Cantitate: 220 gr | 16.99 lei | |
Platou casa bunicii - 2 persoane Piept de pui cu susan, ceafa banateana, muschi de vita cu sos de mere, cartofi cu rozmarin, orez cu legume.Cantitate: 900 gr | 89.00 lei | |
Platou traditional ca la bunica carnati, slana, branza, paradaisa, castravieti, ridichi, ceapa, gaigana cu costitaCantitate: 350 gr | 15.99 lei | |
Sirop de soc, cirese, coacaze sau zmeura, preparat cu apa minerala sau plataCantitate: 200 ml; | 2.99 lei | |
Sirop de soc, cirese, coacaze sau zmeura, preparat cu apa minerala sau plataCantitate: 500 ml | 6.99 lei | |
Sirop de soc, cirese, coacaze sau zmeura, preparat cu apa minerala sau plataCantitate: 1L | 12.99 lei | |
Supa de fazan cu taitei Cantitate: 300 ml | 13.99 lei | |
Taitei cu nuca Ca in copilarie.Cantitate: 300 gr | 11.99 lei |
Ciorba de burta Cantitate: 300 ml | 11.99 lei | |
Ciorba de legume Cantitate: 300 ml | 7.99 lei | |
Ciorba de pui a la grec Cantitate: 300 ml | 9.99 lei | |
Ciorba de vacuta Cantitate: 300 ml | 8.99 lei | |
Gulas unguresc Cantitate: 300 ml | 14.99 lei | |
Supa crema de telina si mar cu crocant de prosciutto si cosulet de parmezan Cantitate: 300 ml | 9.99 lei | |
Supa de rata cu taitei sau galuste Cantitate: 300 ml | 9.99 lei |