Se afişează 11-20 din 520 rezultate.
-
Feliile proaspete de paine le inmuiem in oua batute si le prajim pana se rumenesc; recomandam cu garnitura de spanacCantitate: 150 gr
-
8.99 LEI
-
Cantitate: 100 g
-
9.00 LEI
-
Cantitate: 100 g
-
9.00 LEI
-
Cantitate: 200 g
-
9.00 LEI
-
Cantitate: 200 g
-
9.00 LEI
-
Cantitate: 200 g
-
9.00 LEI
- poze 1
-
ficatei pui - 200gr
-
9.90 LEI
- poze 1
-
carnati porc - 200gr
-
9.90 LEI
-
Umplem palarioarele cu un amestec de ciuperci tocate, ceapa, costita si verdeata. Apoi le punem un capac de cascaval si le trecem prin cuptor cat sa se lege compozitia.
-
9.99 LEI
-
Facem o umplutura din ceapa verde si creier de porc, condimentam cu piper proaspat macinat, cu carem umplem o clatita. Apoi o tavalim bine prin ou si pesmet si o prajim rapid in ulei incins. V-o servim cu sos rece de hrean.Cantitate: 100/40 gr
-
9.99 LEI
311223311826311827311797311798311799183528183550310857310859