Timisoara
Se afişează 11-20 din 520 rezultate.
  • Fara poza
  • 0

  • Pulpa frageda de vitel o batem pana se intinde uniform, o trecem prin faina, ou si pesmet auriu si o prajim rapid. Va recomandam sa o savurati alaturi de o garnitura traditionala de spetzle cu ceapa si boia de ardei.Cantitate: 180 gr
  • 19.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Pieptul de pui il prajim cu putin unt impreuna cu mirodenii, stingem cu vin alb. La final flambam cu cognac si servim cu sos de smantana dulce.Cantitate: 250 gr
  • 17.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • carne vita macra,galbenus de ou,ceapa,patrunjel verde,castraveti acri - 140gr
  • 27.00 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • O gustare simpla dar deosebit de savuroasa. Branza feta o asortam cu rosii cherry si masline, stropim cu ulei de masline extravirgin si asezonam cu oregano si usturoi proaspat. Punem totul intr-un cuib de folie metalica si dam la cuptor cateva min...
  • 10.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • mamaliga,costita afumata,ceapa,branza burduf,oua,cascaval,smantana - 400gr
  • 13.20 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Fierbem malaiul in lapte, adaugam smantana si branza de burduf. Gustosul amestec il asezam in straturi alternand ceapa calita cu costita crocanta. Dam totul la cuptor cu un ou spart deasupra si servim cusmantanaCantitate: 400 gr
  • 19.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Fierbem malaiul in lapte, adaugam smantana si branza de burduf. Gustosul amestec il asezam in straturi alternand ceapa calita cu costita crocanta. Dam totul la cuptor cu un ou spart deasupra si servim cu smantana.Cantitate: 400 gr
  • 19.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Feliile proaspete de paine le inmuiem in oua batute si le prajim pana se rumenesc; recomandam cu garnitura de spanacCantitate: 150 gr
  • 8.99 LEI