Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Supreme Bikes

Supreme Bikes

Detalii magazin

Adresa
Timișoara, Strada Closca nr. 18
Telefon
0725830609
Social links
Categorie
Magazine cu echipament sportiv
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
8827

Voteaza & Distribuie

Recenzii utilizatori 1

Comentariu

De IrimieBogdan | March 31, 2014 la 05:56 pm

In data de 31.03.2014 am lasta o bicicleta pentru o revizie mentionand clar ca am probleme cu franele de la roata din spate si ca doresc evaluare problemei si contactarea telefonica pentru a vedea ce masuri sunt necesare pentru a remedia problema.

Am fost contactat doar pentru a fi anuntat ca bicicleta poate fi ridicata. Cand am preluat bicicleta am constatat ca frana de la roata din spate nu prindea nici acum asa ca m-am intors la magazin unde am fost intampinat in mod nepoliticos de catre personalul magazinului. Persoana care a efectuat service-ul a inceput sa spuna ca nu am cerut repararea franei, spunand ca biletul pe care l-am primit de la doamna care se ocupa de vanzari nu mentioneaza acest lucru, iar doamna de la vanzari a inceput sa dea vina pe bicicleta si pe saboti (eu mentionand clar cand am adus bicicleta ca sunt dispus, daca este necesara, sa ii schimb). Solutia la care au ajuns ambii angajati ai magazinului a fost sa las bicicleta din nou si sa mai platesc o data service pentru ea sau sa imi de-a un imbus si sa imi schimb eu sabotii.

In consecinta sunt foarte dezamagit de serviciile oferite!

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Trebuie sa va inregistrati si sa intrati in cont pentru a adauga comentarii.

Anunt Diamant Euroinstal - Giroc

Euroinstal Giroc - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro