Timisoara

"24 de ore de teatru"

Detalii

Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Apartine de
Teatrul Thespis
Vizualizari
1199

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 28 martie 2014 - Sambata 29 martie 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Teatrul Studenţesc Thespis al Casei de Cultură a Studenţilor invită sâmbătă publicul în stradă pentru a doua parte a Festivalului „24 de ore de teatru”, aflat la a XII-a ediţie.

Astfel, după noaptea care deschide festivalul la Casa de Cultură a Studenţilor, sâmbătă, începând cu ora 12, pe strada pietonală Mărăşeşti se vor desfăura mai multe spectacole, concerte şi ateliere de jonglerii, pe scena asigurată de Teatrul Naţional Timişoara.

Primul eveniment este un spectacol al Teatrului Thespis – „Eppur si muove”, urmează un show de jonglerii şi un atelier cu publicul doritor, iar de la ora 14 începe un concert aparte, de muzică medievală şi animaţie, al trupei de tineri multi-talentaţi „Peregrinii”, un moment care va aduce aminte timişorenilor de festivalurile de artă stradală de altădată.

De la ora 15 începe un spectacol al invitaţilor de la Cluj-Napoca, trupa „Gaudeamus”, cu piesa „Norway. Today”. Tot ei vor şi încheia festivalul, cu un alt spectacol, seara de la ora 23, în clubul „Rost”, cu spectacolul „Shakespeare, I love you!”. Ieşirea în aer liber a festivalului mai include şi o reprezentaţie pe Bega a spectacolului Teatrului Thespis - „Iona”, de la ora 21.30, pe barja clubului D’arc de pe Bega.