Timisoara

Anunt Platina Plen Consult

Plen Consult Timisoara - Societate de contabilitate, expertiza contabila si servicii de consultanta in domeniul financiar contabil. Organizatia noastra este Membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.

Advice Accounting Solutions

Advice Accounting Solutions

Detalii societate de contabilitate

Adresa
Timisoara, Strada Vasile Alecsandri, nr. 3, ap. 8
Telefon
0734340764
Categorie
Societati de contabilitate
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Vizualizari
4521

Voteaza & Distribuie

Prezentare societate de contabilitate

Advice Accounting Solutions Timisoara

‘’We try not to became a company of success but rather to become a company of value”

Wise…To advise in your business ideas s-a nascut din energia si dorinta de a da o alta conotatie profesionalismului, din dorinta de a reusi sa impunem ca standard faptul ca fiecare client devine implicit partenerul nostru de afaceri, ca prosperitatea lui inseamna si prosperitatea noastra, fara a uita ca avem principii ferme de respectat in atingerea serviciului final adresat dumneavoastra.

Suntem o echipa tanara si totusi cu o experienta solida in domeniile in care activam, fiecare dintre membrii companiei noastre fiind inca de pe bancile scolii angajati in cadrul unor companii de renume international in cadrul carora s-au format ca si profesie, urmand si universitati de profil, seminarii si cursuri de perfectionare, care sunt continue pentru a putea tine pasul cu schimbarile legislative si noutatile de pe piata din Romania, Europa si SUA.

CONTABILITATE

Serviciile de contabilitate acopera contabilitatea financiara si de gestiune, obligatorii pentru orice societate pentru a reflecta situatia in care se regaseste lunar, trimestrial, semestrial si anual, atat pentru membrii conducerii si consiliului de administratie, cat si pentru institutiile abilitate ale statului roman.

Completarea serviciilor de contabiliatea financiara si de gestiune este intocmirea lunara a tuturor declaratiilor si depunerea acestora la institutiile statului in numele clientului nostru. Declaratiile trimestriale si semestriale cerute de legea romana revin tot in sarcina noastra , regasindu-se in portofoliul serviciilor oferite. Intocmirea bilantului contabil este o alta sarcina a noastra ca si prestator si ca urmare o vom indeplini cu tot profesionalismul necesar alaturi de situatiile consolidate la fiecare final de an.

Pentru ca pana la intocmirea contabilitatii financiare este un pas important de parcurs si anume intocmirea contabilitatii primare, noi va oferim consilierea si asistenta necesara pentru emiterea, receptia, si organizarea documentelor primare. Arhivarea documentelor aferente departamentului contabil o lasati in grija noastra. Deasemenea membrii echipei noastre ofera consultanta permanenta, referitor la probleme curente care pot parea in aceasta activitate, solutionandu-le in timp real, aceasta consultanta extinzandu-se si asupra unor situatii mai elaborate de fiscalitate, taxes au personal.

Impozitele si taxele ocupa un nivel important in cadrul companiei noastre, mizand pe considerentul ca este un rau necesar in cadrul oricarei organizatii a clientilor nostri, de aceea oferim consiliere impreuna cu departamentul nostru de audit in ceea ce priveste fiscalitatea aplicabila in Romania la nivelul companiei dumneavoastra, impozitul pe venit, impozit pe profit, impozite cu retinere la sursa, samd, precum si lansarea unui opis de proceduri pentru reducerea impozitelor suportate de companiile clientilor nostri in favoarea statului.

SALARII, RESURSE UMANE SI REVISAL

Salarizarea si partea de resurse umane este acoperita cu brio prin cunoasterea foarte buna a Codului Muncii aplicabil in Romania, prin intocmirea contractelor de munca, a actelor aditionale sau a deciziilor de incetare a raporturilor de munca. Lunar compania noastra calculeaza si intocmeste statul de plata si fluturasi pentru angajatii clientilor nostri, adiacent acestui calcul sunt intocmite si verificate declaratiile catre Bugetul Statului. Protectia muncii este un domeniu asigurat de membrii companiei noastre specializati si acreditati in acest sens.

RAPORTARE SI CONSOLIDARE CU FIRMA "MAMA"

Pentru ca lista serviciilor in domeniul contabil sa fie completa va oferim la fiecare sfarsit de luna un sistem de raportare corelat cu necestitatile fiecarui client sau asociat unic reprezentat de o companie “mama” care trebuie sa consolideze situatiile financiare din Romania cu cele din tara de origine. Sistemul de raportare poate sa fie unul creat de compania noastra bazat pe cerintele si necesitatile companiei pentru care se intocmeste sau poate fi adoptat un sistem impus de societatea care are nevoie de datele financiare consolidate.

SAP

Membrii echipei noastre care activeaza in domeniul contabilitatii, salarizarii, resurse umane, consultanta, taxe si impozite sunt pregatiti pentru societatile de toate tipurile, cu capital mixt, strain sau romanesc, firme cu experienta sau societati care se pregatesc sa intre pe piata, oferind consiliere si un pachet complet de servicii orientate sa acopere in totalitate si la cel mai inalt nivel de professionalism cerintele clientilor.

Tocmai de aceea, venim in intampinarea clientilor nostri cu cunostinte temeinice de operare in programul SAP, modulul financiar, avand deja 2 proiecte implementate cu succes, de la faza de strategie pana la un sistem financiar si de controlling perfect functional, impreuna cu partenerul nostru acreditat pentru a oferi consultanta tehnica in Romania pentru acest sistem complex de logistica si contabilitate.

Deci daca se doreste evidenta contabila si a mijloacelor fixe in acest sistem, pe baza unui plan de conturi alternativ si asistenta in implementarea acestui program in compania dumneavoastra, noi suntem specialistii la care trebuie sa apelati!

Orar societate de contabilitate

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

Filtre societate de contabilitate

Zone din Timisoara: Cetate

Anunt Platina Accounting Team ENG

Obiectivul nostru este de a ne ajuta clientii sa-si optimizeze performantele de afaceri in domenii precum: Consultanta fiscala, Administrarea fiscala, Servicii contabile, salarizare si administrarea resurselor umane.