Timisoara

Albinute de Poveste

Albinute de Poveste

Detalii gradinita/club

Adresa
Timisoara, Bulevardul Liviu Rebreanu, nr. 50
Telefon
0722810510
Social links
Categorie
Gradinite
Modificat
acum 3 saptamani si 4 zile
Vizualizari
86

Voteaza & Distribuie

Prezentare gradinita/club

Albinuțe de Poveste Timisoara - cresa si gradinita

Zum, zum, zum, hai și tu în familia ,,Albinuțelor de Poveste”! Încă mai avem locuri disponibile la creșa și grădinița noastră, iar pentru a ne cunoaște mai bine puteți suna oricând.
Un copil fericit azi, este viitorul adult de succes de mâine, investiți în educație, iar roadele vor fi mai dulci ca mierea!

Mai mult decât zâmbete, voie bună, timp de calitate și dezvoltarea creativității vă punem la dispoziție următoarea lista de beneficii:

Personal bine instruit și calificat astfel încât să satisfacă nevoile copiilor dvs în funcție de vârstă și personalitate.
Alimentație sănătoasă, realizată atent de nutriționist!
Curte spațioasă, unde copilul dvs își va putea canaliza energia și va socializa alături de ceilalți copilași care fac parte deja din familia albinuțelor.

Supraveghere video, siguranța este o prioritate pentru noi și pentru micii noștri exploratori.

Adaptare blândă, împreună ne vom asigura că acesta are parte de o tranziție ușoară și un start bun și lin în această nouă etapă.

Sănătatea micuților este foarte importantă pentru noi, de aceea am încheiat un contract de colaborare cu clinica Neoped, iar săptămânal avem vizita unui medic pentru triaj!

Comunicare transparentă, suntem conștienți că fiecare copil are o personalitate unică, iar o colaborare eficientă între instituție și părinți reprezintă cheia unei dezvoltări armonioase și a unui mediu potrivit pentru micuțul dvs.

Activități diverse și atractive. Jocul este primul factor pentru care un copil își dorește să revină iar și iar la grădiniță. Chiar dacă în spatele jocului se află măsuri educative, cel mic trebuie să se simtă la noi ca într-un tărâm de poveste și să își trăiască copilăria ca atare.

Va așteptam cu drag sa faceti parte din stupul nostru!

Orar gradinita/club

Luni - Vineri: 7:30 - 18:00

Filtre gradinita/club

Tip locatie: Particulara
Zone din Timisoara: Elisabetin
Tip program: Prelungit, Program de vara
Limba de predare: Limba romana
Dotari/facilitati: Dormitoare, Loc de joaca, Sala de mese, Terasa, Vestiare
Activitati: Activitati recreative, Cunoasterea mediului, Cursuri, Petreceri, Serbari