Timisoara

Allianz Tiriac Asigurari

Detalii asigurare

Adresa
Timisoara, Strada Aristide Demetriade, nr. 1
Telefon
0256244050
Web
https://www.allianztiriac.ro
Social links
Categorie
Asigurari
Modificat
acum 4 saptamani si 3 zile
Apartine de
Iulius Town
Vizualizari
8754

Voteaza & Distribuie

Prezentare asigurare

Allianz Tiriac Asigurari Timisoara

Bazele fundatiei actualei afaceri Allianz-Tiriac Asigurari au fost puse in anul 1994, odata cu infiintarea societatii Asigurari "Ion Tiriac" SA (ASIT). Pornind de la zero, compania s-a instalat repede in fruntea ierarhiei operatorilor privati de asigurari. Cresterea accelerata a volumului de afaceri derulate a adus ASIT, in numai sase ani de existenta, pana pe pozitia secunda in topul celor mai importanti asiguratori din Romania.

Dezvoltarea infrastructurii companiei - incepand cu crearea si diversificarea propriei oferte de produse, continuand cu atragerea celor mai buni specialisti locali din domeniul asigurarilor si terminand cu extinderea retelei teritoriale - a fost realizata cvasiexclusiv prin autofinantare. In ciuda costurilor ridicate pe care lansarea unei afaceri de tip greenfield le impune, Asigurari "Ion Tiriac" a generat intr-un timp record rezultate pozitive pentru actionarii sai.

Mizand initial, in principal, pe dezvoltarea relatiilor cu clienti ce desfasurau activitati in domeniile industrial si comercial, ASIT a reusit sa creeze adevarate parteneriate pe termen lung cu asiguratii, spre beneficiul ambelor parti implicate.

Integrarea, in anul 2000, a societatii ASIT in grupul de asigurari german Allianz a intarit pozitia acesteia pe piata romaneasca, statutul de membru al unuia dintre cele mai importante grupuri financiare din lume, conferind companiei rezultate - Allianz-Tiriac Asigurari - un avantaj competitional sensibil, atat din perspectiva garantarii stabilitatii financiare, cat si in ceea ce priveste angajamentul de a impune, pe termen lung, o marca de prestigiu in Romania.

Orar asigurare

Luni - Duminica: 10:00 - 22:00

Filtre asigurare

Denumire firma: Allianz Tiriac Asigurari
Program extra: Sambata, Duminica
Zone din Timisoara: Tipografilor