Timisoara

Ana Cioclov

Ana Cioclov

Detalii

Adresa
Timisoara
Categorie
Designeri vestimentari
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Vizualizari
2908

Voteaza & Distribuie

Prezentare

AnaCioclov este absolventa a Liceului de Arte Plastice din Timisoara si a Universitatii de Arte si Design din acelas oras.

Dupa absolvirea Universitatii si-a inceput activitatea ca pictor scenograf in cadrul Operei din Timisoara si a Teatrului Maghiar din acelas oras, apoi a predat estetica si designul vestimentar la Colegiul Textil din Timisoara.

In 1991 se pun bazele companiei Ana Cioclov, profilata pe design si creatie vestimentara. In atelierul firmei se creaza si se produc confectii exclusive, personalizate, lucrate hand-made de personal de cea mai inalta calificare. Alaturi de designul vestimentar Ana Cioclov este activa si in atelierul ei de pictura. Tablourile lucrate in ulei si acrilic, in maniera post - abstract, fiind achizitionate de galerii si persoane particulare din strainatate.

De asemeni Ana Cioclov s-a remarcat ca scriitoare. Cartile ei, cuprinzand povestiri scurte, traduse in limba germana, franceza si maghiara, au fost un real succes de public. Ana Cioclov isi desfasoara activitatea creativa in Tmisoara, New York, si Naples Florida.

Lucreaza la