Timisoara

Andreea Ursu

Andreea Ursu

Detalii blogger

Adresa
Timisoara
Web
http://tomatacuscufita.com
Categorie
Bloggeri
Modificat
acum 1 an si 1 saptamana
Vizualizari
3464

Voteaza & Distribuie

Prezentare blogger

Mă numesc Andreea Ursu, sunt din Timișoara

M-am născut în toamna anului 1983, în superba zi de 9 octombrie. Spre deosebire de alte Balanțe, eu chiar iubesc toamna și nici un alt anotimp nu-i mai presus de ea. Îmi iubesc zodia la fel de mult ca și orașul.

Am terminat Facultatea de Litere, specializarea franceză-engleză, de unde puteți lesne deduce ce-i cu toate recenziile astea pe blogul meu. Iubesc lectura și limba franceză. De fapt, îmi place cam tot ce ține de Franța și de-aș putea, m-aș muta acolo mâine. În Franța sau în Spania, că țările astea două se asortează cel mai bine cu firea mea. Apropos de alte țări, călătoria este pentru mine mai mult decât un hobby și dacă aș putea fi tot pe drumuri, cred că nu m-aș supăra. Mi-am propus să vizitez în fiecare an cel puțin o țară în care n-am mai fost, dacă nu mai multe. Până acuma am reușit, sper să îmi iasă și în continuare. Aici găsiți povești despre locurile pe care le-am văzut de când am blog.

Am o pasiune pentru serialele cu doctori și pentru mâncarea chinezească. Îmi plac căpșunile, litchiile, ciocolata, brânza și pastele (doar astea-mi vin acuma în minte, însă mai sunt câteva).

Chiar nu mai știu ce-aș mai putea scrie despre mine, astfel încât cei care intră pe blog pentru prima oară să își facă o idee clară despre cine scrie aici. Ah, probabil ar trebui să vă mai spun că lucrez in industria “onlinereasca” și mă am bine cu SEO. Am colaborat cu câteva reviste (24Fun și Tabu) și cu câteva site-uri. Aruncați un ochi peste portofoliu dacă sunteți curioși cine a avut nevoie de serviciile mele.

Lucreaza la