Timisoara

Asociatia Casa Faenza

Detalii ONG/organizaţie

Adresa
Timisoara, Aleea Sanatatii, nr. 15
Telefon
0356101409, 0356101410
Web
http://www.casafaenza.ro
Categorie
ONG şi organizaţii
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
2745

Voteaza & Distribuie

Prezentare ONG/organizaţie

Asociatia Casa Faenza Timisoara

Asociatia Casa Faenza este o organizatie nonguvernamentala acreditata ca furniyor de servicii sociale gratuite pe tipul de servicii "centru de zi" pentru copiii cu elemente si tulburari de spectru autist. SCOPUL ASOCIAȚIEI, stabilit pe baza evaluării nevoilor comunității, este de a îmbunătăți condițiile de viață și adaptabilitate socială a copiilor cu tulburare din spectrul autist din Timisoara, cu vârsta cuprinsă între 0-18 ani, prin abilitarea și integrarea socială, accentuându-se importanța intervenției precoce.

Servicii oferite:
  • Pentru copii: evaluare de o echipă multidisciplinară (medic pedopsihiatru, psiholog, pedagog de recuperare, kinetoterapeut, asistent social); stabilirea unui program personalizat de intervenţie; activități de abilitare; monitorizări (medicală, psihiatrică, psihologică); cluburi; grupuri de interacțiune pentru copii cu Sindrom Asperger; loc de joacă și piscină amenajate în curtea asociației.
  • Pentru părinți: consiliere parentală sau individuală; terapie familială; grupuri educaţionale; grupuri de suport pentru părinți.
  • Activități de conștientizare și depistare precoce a Tulburărilor de spectru autist în comunitate.

Orar ONG/organizaţie

Luni - Vineri: 8:00 - 15:00

Filtre ONG/organizaţie

Zone din Timisoara: Soarelui