Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro

Bancomat Garanti Bank - Aries

Bancomat Garanti Bank - Aries

Detalii bancomat

Adresa
Timișoara, Strada Aries, nr. 2
Social links
Categorie
Bancomate
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Vizualizari
1325

Voteaza & Distribuie

Prezentare bancomat

Bancomat Garanti Bank din Timisoara - Aries

Grupul Garanti cuprinde Garanti Bank, cu o experienţă de peste 14 ani pe piaţa bancară din România. La sfârşitul anului 2010, Grupul Garanti şi-a extins operaţiunile din domeniul serviciilor financiare şi de leasing prin integrarea a trei instituţii financiare non-bancare: Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive Leasing IFN SA), Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA) şi Garanti Credite Ipotecare (marca sub care funcţionează Domenia Credit IFN SA).

Garanti Bank este o bancă universală cu o gamă completă de produse şi servicii calitative şi inovatoare pentru toate segmentele de clienţi. Garanti Bank este deţinută de către Turkiye Garanti Bankasi (TGB), cea de a doua bancă privată ca mărime din Turcia, care a înregistrat în 2012 active totale depasind 75,9 miliarde EUR şi un profit net consolidat de 1,143 milioane EUR. În calitate de bancă universală, cu servicii de top în toate segmentele de business, TGB are peste 10 milioane de clienţi în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici şi mijlocii, precum şi persoane fizice, cărora le oferă servicii financiare integrate, prin intermediul celor nouă subsidiare care furnizează servicii privind carduri, pensii, leasing, factoring, valori mobiliare şi asset management.

Filtre bancomat

Banca: Garanti Bank
Zone din Timisoara: Stadion

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro