Timisoara

Bancomat Volksbank Timisoara - Piata Sf. Gheoghe

Bancomat Volksbank Timisoara - Piata Sf. Gheoghe

Detalii bancomat

Adresa
Timișoara, Piata Sfantul Gheorghe
Categorie
Bancomate
Modificat
acum 9 ani si 11 luni
Vizualizari
2240

Voteaza & Distribuie

Prezentare bancomat

Österreichische Volksbanken - AG (ÖVAG) a fost infiintat in Austria in anul 1922 ca institutie centrala a mai multor cooperative de credit regionale organizate pe sistemul Schulze-Delitzsch. In 1850 Hermann Schulze-Delitzsch a conceput un sistem deosebit de avantajos prin care micii mestesugari aveau acces la resurse financiare fara a plati dobanzi covarsitoare. Astfel s-a nascut prima cooperativa de credit, cunoscuta sub numele de Volksbank.

In 1859, la numai noua ani dupa lansarea primei cooperative de credit erau deja infiintate 183 de Volksbanken-uri, cu 18,000 de membri in Prusia de Est si Saxonia. Este remarcabil faptul ca, de-a lungul istoriei lor de peste 150 de ani, nici una dintre aceste banci nu a dat faliment.

In prezent grupul Österreichische Volksbanken - AG este in procent majoritar detinut de 67 de "Volksbank-uri" (banci cooperatiste) independente, avand peste 550 de unitati bancare, peste 5.300 angajati si peste 1.500.000 de clienti, cu o cota de piata de 10% in Austria.

Orar bancomat

Luni - Vineri: 9:00 - 17:30

Filtre bancomat

Banca: Volksbank
Zone din Timisoara: Cetate