Timisoara

Biserica Adventista de Ziua a Saptea Speranta

Biserica Adventista de Ziua a Saptea Speranta

Detalii

Adresa
Timișoara, Strada Crisan, nr.11
Categorie
Lacase de cult
Modificat
acum 8 luni si 1 saptamana
Vizualizari
2089

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Biserica Adventista de Ziua a Saptea Speranta din Timisoara

Situată în Cartierul Mehala, strada Crișan, nr. 11, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea ”Speranța”, funcționează într-un imobil proprietate, din februarie 1996. Imobilul achiziționat în anul 1995 a fost amenajat, rezultând 120 de locuri pentru credincioșii din această parte a orașului. Biserica a fost inaugurată și organizată în februarie 1996 în prezența președintelui Uniunii Române, pastorul Adrian Bocăneanu și a președintelui Conferinței Banat, pastorul Adam Engelhardt. De la inaugurare și până astăzi biserica a fost slujită de pastorii: Gligor Deac, Narcis Ardelean, Daniel Dumitriu, Pavel Memete, iar actualmente de pastorii: Marius Morar și Adrian Iorgulescu. Pentru această biserică pastorul Marius Morar a demarat deja planul construirii unui nou și modern lăcaș de cult.

De-alungul anilor Biserica Adventistă ”Speranța” s-a distins prin diverse activitați de impact cum ar fi: ziua libertații religioase, sarbătoarea recunoștinței, seminarii de cunoaștere a Bibliei, slujire creștină în spitale, slujire creștină în penitenciar, cursuri de gătit sănătos, cum să scapi de fumat, miniexpoziții de sănătate și școli biblice de vacanță, ultimele două activități în localități din jurul Timișoarei: Sânmartinul Sârbesc, Bucovăț, Sânandrei, Carani, Cornești, Pișchia etc.

Programul de închinare, din Sabat, este îmbogățit prin activitatea corului și orchestrei bisericii locale. Slujbași și credincioși din Biserica Adventistă ”Speranța” se îngrijesc de încurajarea și sustinerea activităților de închinare și sociale pentru grupele de credincioși adventiști din localitățile: Sânmartinul Sârbesc, Bucovăț, Pișchia, Fibiș, Ivanda, Petrovaselo. Pastorii Bisericii Adventiste ”Speranța” slujesc și bisericile adventiste din: Sânnicolaul Mare, Iecea Mare și Sanandrei.

Filtre

Religie: Adventista
Zone din Timisoara: Bucovina