Timisoara

Biserica Penticostala Poarta Cerului

Biserica Penticostala Poarta Cerului

Detalii

Adresa
Timișoara, Strada Banul Maracine nr. 25
Telefon
0256472002
Web
https://www.poartacerului.ro
Social links
Categorie
Lacase de cult
Modificat
acum 4 luni si 5 zile
Vizualizari
3261

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Biserica Penticostala Poarta Cerului Timisoara
Biserica „Poarta Cerului” din Timișoara a luat ființă prin voia lui Dumnezeu, ca urmare a viziunii pe care El a dat-o păstorului Nelu Filip în anul 2005. Împreună cu un grup de 28 de credincioși au început să se adune la părtășii de rugăciune timp de câteva luni, perioadă în care această viziune s-a cristalizat, iar în 11 decembrie ale aceluiași an Poarta Cerului și-a deschis porțile pentru oamenii doritori să intre pe dorita poartă a cerului, a fericirii veșnice cu Isus Cristos.

La Poarta Cerului, entuziasmul slujirii lui Dumnezeu este la el acasă. O biserică tânără, formată din oameni tineri care și-au pus la dispoziția lui Dumnezeu talentele lor, puterea lor, timpul lor și viața lor. Aici închinarea este molipsitoare, învățătura este motivatoare, părtășia este atrăgătoare pentru că prezența lui Dumnezeu este copleșitoare.

Poarta Cerului este mai mult decât un nume, este o realitate în care credem, este locul în care oamenii pot gusta din atmosfera cerească, pot arunca o privire spre Cerul pregătit de Dumnezeu pentru răscumpăraţii lui, pot asculta glasul lui Dumnezeu care vorbeşte, pot asculta cântarea cerească adusă pe pământ şi pot lua hotărârea de a păşi dincolo, în Împărăţia lui Dumnezeu spre a fi cu El şi aici şi apoi ACOLO pentru vecii vecilor.

Orar

Duminica: 9:00 - 12:00
Duminica: 18:00 - 20:00
Marti: 18:00 - 20:00
Joi: 18:00 - 20:00
Sambata: 18:00 - 20:00

Filtre

Program extra: Sambata, Duminica
Religie: Penticostala
Zone din Timisoara: Blascovici