Timisoara

Campania Popular de Paste

Campania Popular de Paste

Detalii promotie

Categorie
Promotii
Modificat
acum 8 ani si 6 luni
Apartine de
Iulius Town
Vizualizari
877

Voteaza & Distribuie

Prezentare promotie

LA IULIUS MALL, „POPULAR DE PAȘTE” ESTE SĂ CÂȘTIGI UN FORD FIESTA ȘI ALTE 6.000 DE PREMII

Şi în acest an, Sărbătorile Pascale aduc nenumărate daruri clienţilor IULIUS MALL Timişoara. Pentru a le răsplăti fidelitatea, îndrăgita destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber le oferă 6.000 de premii şi un cadou mult râvnit: un autoturism Ford Fiesta.

În perioada 1 - 19 aprilie 2014, la IULIUS MALL se desfăşoară campania „Popular de Paşte”. Toţi clienţii care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei de la brandurile lor preferate se pot înscrie la tombolă. Zilnic, Iepuraşul îi va premia pe primii 115 cumpărători cu daruri garantate, constând în băuturi răcoritoare, seturi utile în bucătărie pentru orice gospodină, şi vouchere de cumpărături. În fiecare zi, prin tragere la sorţi, va fi desemnat şi câştigătorul unui coş cu delicii tradiţionale de Paşte, care va umple masa cu preparate din gastronomia românească pentru Sărbătoarea Învierii Domnului. Cel mai norocos participant la tombolă va fi anunţat pe 19 aprilie, la ora 12.00, fiind premiat cu un autoturism Ford Fiesta.

În plus, în perioada campaniei, primii 100 de clienţi ai hipermarketului Auchan, care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei, sunt răsplătiţi, pe loc, cu un tichet de parcare pentru o zi. Tichetul va putea fi valorificat o singură dată, până pe 31 mai 2014.

În aşteptarea Sărbătorilor Pascale, IULIUS MALL îi invită pe clienţi să participe la campania socială „Un cadou pentru un ou”. Astfel, persoanele care cumpără de minimum 150 de lei sunt aşteptate în zona Centrului Info, unde vor decora un ou de Paşte. Pentru fiecare simbol pascal, IULIUS MALL va dona un cadou, darurile urmând să ajungă la micuţi nevoiaşi, prin intermediul Fundaţiei „Speranţa” şi Organizaţiei „Salvaţi Copiii”.

Fanii IULIUS MALL de pe pagina de Facebook sunt provocaţi la concursul interactiv „Paşte Pereche”. Până pe 18 aprilie, participanţii au misiunea de a identifica, în aplicaţia virtuală special creată, perechi de elemente care simbolizează marea sărbătoare. Cel mai iscusit competitor va fi premiat cu o tabletă Evotab Duo HD de la Evolio.