Timisoara

Centrul Medical Klass

Centrul Medical Klass

Detalii centru medical/policlinica

Adresa
Timisoara, Piata Axente Sever, nr. 2
Telefon
0256489789
Social links
Categorie
Centre medicale / Policlinici
Modificat
acum 8 luni si 1 saptamana
Vizualizari
2062

Voteaza & Distribuie

Prezentare centru medical/policlinica

Centrul Medical Klass Timisoara

Incepand cu anul 2003 s-a infiintat Centrul Medical Kalss – activitatea medicala de debut fiind recuperare – reabiliatre (fizioterapie). Aceasta disciplina medicala necesita multe investigatii medicale pentru pacientii nostrii si consult interdisciplinar cu monitorizare pe perioada tratamentului de fizioterapie. Pentru a veni in intampinarea interesului pacientilor nostrii, in fiecare an ne-am dezvoltat activitatea adaugand noi servicii clinice.

In anul 2010 centrul a accesat fonduri europene, ocazie cu care s-au facut dotari cu aparatura de ultima generatie, atat pentru recuperare cat si pentru alte servicii clinice. Anul de varf in extindere atat a spatiilor cat si implicit noi servicii medicale a fost anul 2015.

Acum oferim o gama larga de servicii medicale bazate pe suport tehnic de generatie noua in conditii de siguranta si confort. Cu respect pentru timpul pacientului (servicii de la analize de laborator - medicina de familie - servicii clinice – stomatologie etc.. in acelas loc) si nu in ultimul rand cu costuri cat mai mici pentru pacient (servicii in contract cu casa de asigurari de sanatate).

Orar centru medical/policlinica

Luni - Vineri: 8:00 - 20:00