Timisoara

Centrul Medical Theodor Client Basic

Detalii clinica

Adresa
Timișoara, Aleea Teodor Mihaly, nr. 2
Telefon
0256436205, 0729034709, 0770358433
Web
https://centrulmedicaltheodor.ro
Social links
Categorie
Clinici / Spitale
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
8601

Voteaza & Distribuie

Prezentare clinica

Centrul Medical Theodor Timisoara


Cu o experiență de aproape 20 de ani în sistemul medical din Timisoara, la Centrul Medical Theodor beneficiați de mai multe specialități medicale într-un singur loc:
1. Acupunctură
2. Cardiologie - Contract CJAS Timis
3. Ginecologie
4. Laborator analize
5. Medicină de familie - Dr Petrovici Doru - medic primar M.G. Pediatrie - competenta Ecografie
6. Medicină generală
7. Medicină internă
8. Medicina Muncii
9. Neurochirurgie
10. Neurologie
11. Nutriție și Dietetică
12. ORL- Contract CJAS Timis
13. Pediatrie
14. Psihiatrie - Contract CJAS Timis
15. Endocrinologie
16. Urologie - Contract CJAS Timis

Am pornit proiectul Centrul medical Theodor in Zona Tipografilor pentru ca este zona in care am copilarit, ne-am format si locuim/traim de mai bine de jumatate de secol, fiind timisoreni, cu dorinta de a fi utili locuitorilor acestui cartier renumit pentru aleile si spatiile verzi si linistea de odinioara. Cu credinta ca sanatatea Dvs este misiunea noastra, am cautat sa largim paleta serviciilor medicale oferite, astfel incat toate categoriile de varsta sa poata beneficia de aceste servicii: nou-nascuti, sugari, copii mici si mari, adolescenti, adulti si varstnici prin medicul de familie ce colaboreaza cu medicii specialisti, oferind diverse servicii medicale care sa raspunda necesitatilor rezidentilor acestui cartier si nu numai. Am modernizat cabinetele si am asigurat accesul facil inclusiv persoanelor cu dizabilitati, am dotat cu aparatura moderna cu care putem pune corect diagnosticele si asiguram asistenta medicala zilnica de la ora 7:00 la ora 20:00 de luni pana vineri.

Va puteti programa telefonic sau online de pe site-ul nostru.

Amintim pacientilor cu simptome de Covid-19 ca pot sa se testeze gratuit in cadrul clinicii noastre. Va incurajam sa apelati la serviciile noastre in caz de imbolnavire si mai ales sa va informam ca preventia este foarte importanta pentru a depista boli cronice in faze incipiente si de a evita imbolnaviri grave care sa va marcheze un stil de viata sanatos. Pentru preventie puteti apela anual la medicul dvs de familie pentru un consult general cu setul de investigatii de rutina care ar putea identifica eventualele semne de imbolnavire.

Orar clinica

Luni - Vineri: 7:00 - 20:00