Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Charlie's Pub

Charlie's Pub

Detalii bar/pub

Adresa
Timisoara, Bulevardul Doctor Iosif Bulbuca, nr. 18-20
Telefon
0755087360
Social links
Categorie
Baruri / Pub-uri
Modificat
acum 4 ani si 1 luna
Vizualizari
3918

Voteaza & Distribuie

Prezentare bar/pub

Charlie's Pub Timisoara

Situat la parterul Hotelului Lido, Charlie's Pub este inspirat din pub-urile londoneze, cu o atmosfera apropiata de trendul occidental. Charlie's Pub este inspirat din pub-urile londoneze, cu o atmosfera apropiata de trendul occidental.

Lumina fada, designul barului si muzica dau o tenta de Lounge locatiei. Charlie's Pub este unul din locurile unde poti veni sa servesti una din mesele zilei, poti viziona un meci, poti asculta muzica live sau te poti relaxa citind un ziar, in fata unei delicioase cafele! Aici personalul calificat va intampina cu caldura si bun simt. Cultura in Charlie's Pub se manifesta intr-o forma sau alta prin seri de muzica live, clasica, jazz, pop sau folk, dar si seri de divertisment!

Filtre bar/pub

Facilitati: Alcool, Locatie evenimente, Mancare, Muzica live
Zone din Timisoara: Soarelui

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/