Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Children Care Center

Detalii gradinita/club

Adresa
Timisoara, Strada Aurora, nr. 6
Telefon
0751092192
Categorie
Gradinite
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
6370

Voteaza & Distribuie

Prezentare gradinita/club

Children Care Center din Timisoara

Dorim sa rezolve o problema devenita majora in ultima vreme datorita modului de viata al parintilor in societatea actuala: educatia si supravegherea copiilor, chiar de la varsta de 1 an. Children Care Center ofera o gama larga de servicii de educatie, supraveghere si divertisment de inalta calitate, prin intermediul unui personal propriu calificat, bine ales, amabil, grijuliu, instruit, monitorizat, cointeresat si corect - in vederea obtinerii unor rezultate remarcabile in ceea ce-i priveste pe copii.

A fi parinte a devenit o sarcina mult mai complicata decat a fost vreodata, deoarece multi parinti aplica reguli care isi au radacinile intr-o societate foarte diferita de a noastra. Pe masura ce femeile au intrat in campul muncii, parasindu-si tot mai mult rolul de casnice, nevoia de programe de ingrijire a copiilor a crescut foarte mult in ultima vreme. Apare si o mare problema referitor la copii cu varsta cuprinsa intre 1 si 3 ani, pentru care parintii nu gasesc cele mai bune solutii alternative de crestere sau nu au alte alternative.

Children Care Center a aparut tocmai din nevoia de a rezolva aceste probleme prin oferirea unor servicii de inalta calitate cu ajutorul angajatilor proprii specializati si foarte bine pregatiti. Toate acestea la tarife favorabile clientului si axate pe rezolvarea necesarului specific al fiecarui client in parte. Dorim ca impreuna cu voi parintii sa realizam un program specific pentru copilul dumneavoastra (educatie, supraveghere, divertisment), in vederea dezvoltarii armonioase a acestuia pe toate planurile.

Orar gradinita/club

Luni - Vineri: 8:00 - 18:00

Filtre gradinita/club

Tip locatie: Particulara
Tip program: Normal, Prelungit
Limba de predare: Limba romana
Dotari/facilitati: Dormitoare, Loc de joaca, Sala de mese, Terasa, Vestiare
Activitati: Activitati recreative, Cunoasterea mediului, Desen, Educatie religioasa, Petreceri, Serbari
Zone din Timisoara: Lipovei

Anunt Platina KS Language Centre

KS Language Centre din Timisoara - tel. 0753.801.328 - prof. dr. Karina Schwarz - organizeaza cursuri de limba engleza, germana si romana pentru adulti si copii in Timisoara