Timisoara

Clinica 1st Medical

Clinica 1st Medical

Detalii clinica

Adresa
Timișoara, Strada Popa Sapca, nr. 20 B, parter
Telefon
0356179001, 0737015658
Categorie
Clinici / Spitale
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Vizualizari
10190

Voteaza & Distribuie

Prezentare clinica

Clinica 1st Medical Timisoara - obstetrica-ginecologie, pediatrie, neonatologie, nutritie-diabet, imagistica, chirurgie.

Clinica 1st Medical este situata in zona ultracentrala, pe strada Popa Sapca, intr-un imobil celebru prin traditia sa medicala, acolo unde emeritul academician profesor Ioan Munteanu isi desfasoara activitatea de peste 15 ani, Clinica 1st Medical prezinta un concept multidisciplinar integrat de abordare a problemelor medicale ale FEMEII, in diversele ei ipostaze dealungul succesiunii fermecatoare a varstelor sale. Clinica 1st Medical ocupa parterul respectivului imobil, care a fost supus unui radical proces de modernizare si amenajare,avand ca rezultat un spatiu elegant, familiar si dicret, unde oaspetii nostrii sa se simta ca acasa.

Dotarea clinicii este una de exceptie, pentru fiecare tip de aparat medical s-a optat pentru varful de gama, incepand cu ecograful multidisciplinar GE Voluson E8 4D cu sonoelastometrie (unic in Timisoara de acest fel) si continuind cu mesele de consultatie Maquet, lampile led dr. Mach, videocolposcopul Leisegang (lider mondial in colposcopie), analizor corporeal Inbody si altele. Nu in ultimul rand, dispunem de un serviciu de permanenta in pediatrie care ne permite sa ne ingrijim de micii nostrii pacienti 24/7.

Orar clinica

Luni - Vineri: 9:00 - 20:00