Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Cmed

Cmed

Detalii firma

Adresa
Timisoara, Strada Coriolan Brediceanu, nt. 10 (City Business Center A)
Telefon
0356433920
Social links
Categorie
Firme medicamente
Modificat
acum 4 ani si 11 luni
Vizualizari
3649

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Cmed Timisoara

Pentru companiile din domeniul farmaceutic, tehnologie medicalã și cercetare, care sunt interesate în aducerea pe piațã a noi medicamente, Cmed Group este compania care oferã produse tehnologice de ultimã orã și o gamã diversã de servicii. Cmed Group oferã soluții integrate de tehnologie și cercetare, rãspunzând eficient la cerințele în schimbare ale clienților. Drept urmare Cmed Group oferã rezultate în timp real pentru studiile clinice contractate, prin cele 2 divizii ale sale: Cmed Servicii Clinice și Cmed Tehnologie.

Central afacerii Cmed este Timaeus, o soluție unificatã, la-cerere, care oferã suport din etapa de proiectare pânã la raportare. Timaeus este o platformã eClinica care permite proiectarea studiilor clinice, capturã de date electronice, monitorizare, codare, gestionare date (pe suport electronic, hârtie și studii hibrid) și raportare în timp real. Arhitectura sa unicã utilizeazã tehnologii speciale prin care acordã echipelor de studiu libertatea și flexibilitatea de a accesa date ale studiilor clinice de oriunde și la orice moment.

Prin soluția unicã reprezentatã de unificarea platformei e-clinice, Timaeus, și echipele noastre de studii clinice, Cmed a demonstrat capacitatea de a oferii soluții personalizate ambelor tipuri de provocãri: putem livra atât studii clinice în faze de la I la IIb mai repede și cu costuri mai reduse, cât și desfãșura studii complexe.

Profitând de soluția noastrã unicã, Cmed oferã clienților noștrii:

—Organizare și demarare rapidã a proiectelor
—Acces la toți potientialii investigatori
—Motivație sporitã din partea investigatorilor
—Recrutare îmbunãtãțitã a pacienților/subiecților
—Finalizare rapidã a proiectelor.

Orar firma

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Anunt Diamant Euroinstal - Giroc

Euroinstal Giroc - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro